Kindermiddag; een festival in een festival

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

De Kindermiddag mag tijdens de aankomende Reurpop-editie gerust Kinderfestival genoemd worden. Er is voor de kids de hele dag door zovéél te doen, dat je er als ouder de hele dag geen kind aan hebt. Wat er allemaal te doen is tijdens deze middag, met als thema ‘Op de boerderij’? We gaan een poging doen het allemaal voor je kid(s) op te sommen!

Bij de Kinderdisco kunnen de kids bij DJ Jack op de lekkerste Top40-songs en kinderliedjes swingen met een frisse ranja in de hand. Een ballonnenclown kan de gekste boerderijbeesten voor ze maken, maar ze kunnen zich natuurlijk ook laten schminken als een koe, kip, onze Rupo en ga zo maar door. De kindercadeautjes zijn inmiddels door de vrijwilligers ingepakt, dus een graai in de grabbelton levert altijd een mooi presentje op!

Te veel om op te noemen

Nadat de kleintjes hun cadeautje hebben uitgepakt, is het tijd voor de kleurtafel. Ze kunnen hun kunstwerk vervolgens geven aan de enige echte Rupo (want die is er natuurlijk ook), waarna ze kunnen uitrusten in de enige echte Reurpop-zandbak. Weer uitgerust? Dan kunnen de Reurpoppertjes meedoen aan fantastische spelletjes. Wat dacht je van overall hangen, (nep)koeien melken en melkpak gooien?

Rupo’s

De kinderen kunnen net als vorig jaar betalen met Rupo’s (1 muntjes = 4 Rupo’s). Daarmee is allerlei lekkers te halen, zoals ranja, popcorn, chips, kinderijsjes, patat en suikerspinnen van Suikertante.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!