Thema Reurpop Kindermiddag: Welkom op de boerderij!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Op zondagmiddag 5 juni is het Tanklokaal op Reurpop geheel gewijd aan de Kindermiddag. Het thema is de boerderij en hieraan zijn tal van leuke activiteiten gekoppeld. Wat dacht je van een zandbak, of een kinderdisco? Drie ranja, shaken not stirred! Ook is er snoepgoed voor ieder kind, net als bij de Sint. Natuurlijk kunnen de kids zich weer laten schminken, bijvoorbeeld als een varkentje, koe, kippetje of als boerderijhond Rupo. Rupo is zelf natuurlijk ook van de partij, tezamen met een knotsgekke clown die van ballonnen boerderijdieren kan vouwen en Suiktertante met haar bijzondere suikerspinnen.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten en spellen. Denk daarbij aan koeien melken, melkpakken gooien en boerenkiel hangen. Misschien word jij wel de stoerste boer of boerin van Reurpop! Omdat deze middag voor de kinderen in een tent plaatsvindt, is er bij petweer geen man overboord en bij een hittegolf geen stuifzand.

Gratis toegang
Zondag 5 juni staan de Reurpopvrijwilligers klaar om er een onvergetelijke dag van te maken voor de kinderen. Haal je papa, mama, broer, zus, oom en/of tante over en zorg dat je erbij bent. Kinderen tot en met 12 jaar en opa’s en oma’s (65+) hebben gratis toegang!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!