KISS coverband: KISSterious op Reurpop!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Bijna iedereen kent ‘KISS’ wel, al is het niet van de nummers: ‘SURE KNOW SOMETHING‘ & ‘I WAS MADE FOR LOVINYOU‘, dan is het wel van de uiterlijke verschijning en hun extravagante shows! Met alle plezier verklappen wij alvast dat we het nostalgische geluid en de extravagante show op Reurpop terughalen met dé KISS coverband ‘KISSterious’! Je vindt KISSterious vrijdag 14 juni om 20:30 in de Balzaal!

KISSterious is ontstaan nadat een bekend poppodium de Rockband ‘Huphter’ in 2014 vroeg een optreden te verzorgen. Na vele afwijzingen gaf de band toch akkoord, onder één voorwaarde; het optreden moest uitbundig, mysterieus en extravagant zijn. Dit optreden werd een eerbetoon aan wellicht de meest sensationele band in de wereld: KISS!

Een journalist gebruikte vervolgens de woorden ‘mysterieus’ en ‘KISS’, wat maakte dat de naam KISSterious geboren werd. Al snel kregen andere poppodia lucht van KISSterious, wat maakte dat de band al door het hele land heeft gespeeld. Ondanks dit onverwachte en enorme succes was er nooit de ambitie om een permanente KISS tributeband te blijven. Echter veranderde dit al snel nadat één van de bandleden zich aansloot bij een andere KISS tributeband en terugkeerde met dé juiste missende puzzelstukjes. De wederopstanding van KISSterious was een feit!

Keer op Reurpop terug naar de glamour-hardrock scene en ervaar het nostalgische geluid én de verbazingwekkende show. Want één ding mag zeker zijn: KISSterious maakt er met hun kostuums, make-up, vuur(spuwers), luchtalarmsirenes, fakkels, smashing-guiter-act en confetti een complete en extravagante show van zoals je van KISS mag verwachten!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!