Marc en Sylvia geven elkaar het jawoord in roze kerk op zondag 10 juni!

Op zondagmorgen 10 juni staat de roze opblaaskerk in het teken van het huwelijk dat hier voltrokken wordt. Afgelopen winter hebben we op social media een oproep gedaan in de hoop een liefdeskoppel te vinden dat op Reurpop wilde trouwen. Het aantal aanmeldingen overtrof onze stoutste verwachtingen. Maar liefst 14 koppels melden zich aan. Na een zorgvuldige selectieprocedure viel onze keuze op tortelduifjes Sylvia de Ruig en Marc Brand uit Borculo.

Sylvia en Marc zijn dit jaar precies 10 jaar bij elkaar en 7 jaar geleden ging Marc op zijn knieën voor zijn Sylvia. Het stel heeft door de jaren heen lief, maar helaas ook het nodige leed met elkaar gedeeld. Door omstandigheden is een huwelijk er dan ook nog niet van gekomen. Ze hebben al wel verschillende trouwlocaties bekeken maar niets voldeed aan hun wensen. Ze houden dan ook niet van doorsnee en aan een ‘saaie’ receptie moeten ze al helemaal niet denken. Toen ze deze actie van Reurpop voorbij zagen komen, hoefden ze er dan ook geen seconde over na te denken. Dit was hun kans om hun liefde in de vorm van een huwelijk te bezegelen, maar dan wel op een ludieke manier.

Van uitnodiging tot auto; alles is geregeld!
In nauw overleg met het bruidspaar heeft de organisatie van Reurpop alles tot in de puntjes geregeld. De uitnodiging, kleding, auto, schoenen, visagie, bloemen, bruidskapsels en zelfs een zomers kleurtje d.m.v. een spray-tan. De ringen hebben Sylvia en Marc zelf geregeld. Niemand minder dan ras-Ruurloër Willy Meulenveld zal als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand optreden en het huwelijk voltrekken. Dat zit dus wel goed! De dag wordt nog specialer aangezien de kinderen van het stel, zoon Dean en dochter Saeyenne, bruidsjongen- en meisje zijn.

Kennismaking met Reurpop
Het bruidspaar kende Reurpop al wel, maar zijn nog nooit bezoekers van het festival geweest. Toevallig hadden ze dit jaar tijdens de Nachtoele-actie zaterdagkaarten gekocht. Echter heeft Marc zaterdag zijn vrijgezellenfeest en in overleg met de organisatie hebben zij hun kaarten omgeruild voor de vrijdag. En dat komt stiekem ook nog beter uit, aangezien Marc fan is van Mental Theo en Rammstein.

Het bruidspaar kijkt ontzettend uit naar zondag. Toch zijn ze ook wel gespannen. “We weten precies wat ons te wachten staat tot het moment dat we het festivalterrein betreden. Wat er dan allemaal gaat gebeuren is voor ons nog één grote verrassing. We laten het gewoon over ons heen komen”, aldus  Sylvia en Marc.

Kijk mee via de livestream
Niet alleen familie en vrienden, maar ook festivalbezoekers mogen de plechtigheid bijwonen. De ceremonie duurt van 10.30 tot 11:30 uur. Houdt er rekening mee dat de kerk een beperkt aantal mensen kan herbergen. Vol=vol. De bruiloft is middels een livestream ook te volgen op één van de twee LED-schermen.