Freddy Moreira, Derek Shots en ZIGGY in de Zandkoele op vrijdag!

Koop nu tickets!

We mogen maar liefst drie artiesten aankondigen die op vrijdag in de Zandkoele van Reurpop staan! Zij gaan ervoor zorgen dat jouw Reurpopweekend vlammend begint. Hieronder stellen we ze aan je voor. 

Freddy Moreira
Freddy Moreira is bekend van beats waar je heupen bijna automatisch op bewegen én van zijn massaal beluisterde mixtapes. Al een tijd geldt hij als een van de meest geboekte Nederlandse artiesten. Internationaal is Freddy Moreira niet onopgemerkt gebleven, regelmatig gaat hij op tours door Europa, Zuid-Amerika en de Caribische eilanden!
Op Reurpop zal hij een explosieve en verfrissende liveshow geven, waarbij hij jou laat genieten van zijn energieke, uptempo set. Zorg dat je erbij bent! 

Derek Shots
Kaal, groot en altijd blij! Dat is Dirk, oftewel Derek Shots. Alleen al zijn verschijning zorgt voor een spontane glimlach op je gezicht! Tijdens een set van Derek Shots ga je op reis door jaartallen en muziekgenres. Niets is te voorspellen. Op het ene moment swing je op een 80’s discoplaat om vervolgens mee te zingen met een zomerhit uit 2012. Een ding is zeker: er gaat gedanst worden!
Derek Shots tovert al meerdere jaren festivals, clubs, feesttenten en discotheken om in een energieke chaos. Hij weet jou vast ook te raken; je gaat hem tegenkomen in de Zandkoele! 

ZIGGY
ZIGGY (echte naam: Ziggy Kuylaars) uit Den Haag is geen onbekende in de scene. Met releases op Spinnin’ Records en onder de labels van Afrojack en Steve Aoki heeft deze dj op heel wat podia gestaan. Van tours langs de costa’s bij Totally Summer en Beachmasters tot optredens in de meest luxe clubs over de hele wereld wereld: ZIGGY heeft het gedaan. Hij is een gewaardeerde creatieveling in de studio en heeft mogen werken aan een groot aantal remixes voor grote namen. Met een breed repertoire van House, urban, classics en veel eigen edits en bootlegs is het altijd een groot feest! Deze dj wil je zeker niet missen op Reurpop!

Koop kaarten met korting tijdens de Nachtoele-actie
Kom op 14 februari naar de Nachtoele-actie en haal je kaarten voor Reurpop 2023 met korting in huis!
Je leest meer over deze actie in dit nieuwsbericht.

Houd onze line-up in de gaten via: https://www.reurpop.nl/line-up/.  

Koop nu tickets!