‘Nachtoele-actie’ van Reurpop komt terug!

Koop nu tickets!

Nog 5 maanden te gaan tot Reurpop 2020, wij kunnen niet meer wachten! Daarom wordt het hoog tijd om onze kaartverkoop op te starten. De start van onze kaartverkoop zal zijn op donderdag 6 februari om 23:00 uur, tijdens de befaamde ‘Nachtoele-actie’. De locatie is bij de IJsbaan in Ruurlo.

Middels deze nachtelijke voorverkoop die tot 01.00 uur duurt, kun je voor slechts € 12,50 (per festivaldag) vrijdag-, zaterdag en zondagkaarten kopen. Via de ‘Nachtoele-actie’ is het tevens mogelijk om alvast munten te kopen. Een zakje van 23 munten koop je voor € 50,00. Je hoeft daardoor niet alleen niet te wachten op het festivalterrein, je krijgt er tevens een overheerlijke nieuwe Oele shot tube (voor 18+) of iets van onze Reurpop merchandise (onder 18) bij.

Na de ‘Nachtoele-actie’ (7 februari om 01.00 uur) begint direct de reguliere verkoop en gooien wij onze digitale poorten open voor iedereen die ’s nachts op één oor wil blijven liggen. Via onze site kun je dan voor € 20,00 jouw dagkaart bemachtigen.

Kinderen en 65+

Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 14 jaar. Op zondag hebben kinderen t/m 13 jaar en mensen van 65 jaar of ouder gratis toegang tot Reurpop. Dit geldt enkel voor de zondag en niet voor de vrijdag en zaterdag (14+).

Nog even in een notendop

  • Donderdag 6 februari start onze ‘Nachtoele-actie’.
  • De ‘Nachtoele-actie’ start om 23:00 uur. Wij eindigen 7 februari om 01:00 uur.
  • Nachtoele-kaarten kosten € 12,50 per Reurpopdag (maximaal vier kaarten per dag per persoon).
  • Het is mogelijk om munten te kopen tijdens de ‘Nachtoele-actie’. Eén zakje van 23 munten koop je voor € 50,00. Hierbij krijg je tevens een gratis Oele Tube (18+) of merchandise (18-).
  • De reguliere verkoop start gelijk na de Nachtoele-actie op februari om 01.00 uur via onze website.
  • Reguliere kaarten kosten € 20,00 per Reurpopdag.
  • Kinderen t/m 13 jaar en 65-plussers hebben op zondag gratis toegang.
  • Pinnen mag, graag zelfs! Er zullen voldoende pinautomaten aanwezig zijn.
  • Je ontvangt je tickets, net als vorig jaar, direct in je mailbox.
  • Locatie is bij de IJsbaan in Ruurlo.

‘Er als de kippen bij zijn’ (=razendsnel je Reurpop-tickets bemachtigen en ervoor zorgen dat je niet naast de spreekwoordelijke pot pist). Dat is wat je moet doen donderdag 6 februari om 23:00 uur! Dus zet het in je agenda, bel de oppas en zorg dat je er bent. Wanneer je kaarten koopt zijn onze voorwaarden van toepassing.

Ps. onze officiële aftermovie van Reurpop 2019 al gezien? 😉

Koop nu tickets!