Nachtoele de server ingevlogen

Koop nu tickets!

Wegens een explosieve run op de Nachtoele-tickets, is onze website bij de start van de kaartverkoop de lucht ‘uitgevlogen’. De server staat nog na te roken… Inmiddels werkt alles weer naar behoren!

Mensen die hun tickets al hebben betaald, maar deze nog niet hebben ontvangen mogen een mail sturen naar tickets@reurpop.nl. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij je kaarten alsnog krijgt. Let op! Heb je een Hotmail- of Live-account, kijk dan eerst in je ongewenste mail/spambox. Wanneer de tickets daar niet staan, laat het ons dan weten.

Niet alleen online was veel animo voor de Nachtoele-actie, de rij voor de kerk liep door tot aan de rotonde bij Avenarius. Tussen 22:00 en 00:00 uur konden fans van Reurpop dagkaarten met fikse kortingen scoren in de kerk. Vanaf 01:00 waren onze servers uitgerookt en kwam ook die verkoop op gang. Inmiddels zijn ruim 50% van alle kaarten verkocht. Niet eerder verkochten we zo vroeg zoveel kaarten. Afgelopen editie raakten maar liefst de zaterdag en de zondag uitverkocht.

Koop nu tickets!