Love, Peace and Happiness: hoofdsponsoren klaar voor Reurpop 2023!

Reurpop 2023 Sponsorfoto

Wijde broekspijpen, lange haren en vrolijke bloemenprints; de hoofdsponsoren van Reurpop 2023 wanen zich weer even terug in de sixties en seventies. Zij zijn in ieder geval klaar voor een weekend Love, Peace and Happiness (& Music) tijdens Reurpop en kunnen dan ook niet wachten totdat het zover is!

Lees meer …

Old Ni-js goed voor 180 jaar (muziek)ervaring op Reurpop!

Old Ni-js

Waar we al veel van gehoord hebben, dat is de bezetting van Old Ni-js! Samen zijn ze goed voor ruim 180 jaar (muziek)ervaring. Blitz Wending, Puddingh, de Heinoos, Boh Foi Toch en Normaal: in al deze bands speelden of spelen de leden van deze formatie. 

Lees meer …

10 dingen die jij moet weten over onze Nachtoele-actie

Reurpop Nachtoele-actie

Volgende week is het zover, dan begint de befaamde Nachtoele-actie. Tijdens deze voorverkoop die van 22:00 tot 00:00 uur duurt, kun je voor de prijzen van 2022 kaarten kopen. De locatie van de Nachtoele-actie is dit jaar Zwembad de Meene in Ruurlo. In dit artikel lees je 10 dingen die jij moeten weten over deze actie. 

Lees meer …

Singer-songwriter Douwe Bob op de zaterdag van Reurpop!

Douwe Bob op Reurpop 2023

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, womanizer, bohemien, romanticus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, cocktailshaker, stadsjongen, vader, natuurmens, schipper… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Lees meer …

Versterk het Reurpop Freewilligersproject!

Als er iets is dat Reurpop uniek maakt, is het wel de extreme betrokkenheid onze vrijwilligers. Achter de schermen is de sfeer en de cultuur minstens net zo goed als ervoor. Reurpop is voor de regio, door de regio. Het maakt daarbij niet uit wie je bent, of waar je geboren bent. Als je vlucht naar Nederland, kan het best een grote stap zijn om je aan te sluiten bij een vereniging of groep. Je beheerst de taal nog niet volledig en het is best spannend of je geaccepteerd wordt. Een taal en een cultuur leer je echter niet op een cursus, maar in het echte leven.

Lees meer …