Obbink wederom hoofdsponsor Reurpop!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Vorig jaar bestond Obbink maar liefst 80 jaar en vierde dit met het hoofdsponsorschap van Reurpop. De uiterst vruchtbare samenwerking die daarop volgde moest worden doorgezet, zo vonden beide partijen. Daarom kan ook dit jaar het heugelijke nieuws worden gebracht: Obbink is hoofdsponsor van Reurpop 2015!

De op en top Achterhoekse elektronicaketen Obbink is wederom hoofdsponsor van het eveneens puur Achterhoekse muziekfestival Reurpop. Beide partijen bouwen daarmee voort op de vruchtbare samenwerking die vorig jaar is gestart en het festival naar een hoger plan tilde. Vanzelfsprekend zullen Obbink en de ‘Vrienden van Reurle’ er alles aan doen om de editie van 2014 te overtreffen!

‘Obbink, een ster in elektronica’ is de slogan van het bedrijf waar u terecht kunt voor een compleet assortiment aan elektronica. Wat in 1934 begon met de verkoop van artikelen vanuit een bakfiets is uitgegroeid tot een volwassen organisatie met inmiddels vijf winkels, verspreid over de gehele Achterhoek. Het bedrijf heeft vestigingen in Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten, Eibergen en sinds een kleine anderhalf jaar ook in Ruurlo.

Vorig jaar introduceerde Reurpop tevens voor het eerst een officiële mascotte, genaamd Rupo. De mascotte is afgeleid van het wapen van Ruurlo, de hazewindhond, en werd direct omarmd door de Ruurloërs. Ook Gerben Obbink heeft Rupo sinds vorig jaar zijn hart gesloten, en ondersteunt het initiatief van de ‘Vrienden van Reurle’. Reurpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni.

Foto: JorisFotografie

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!