Officiële bruiloft op Reurpop voltrokken

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Op zondagmorgen 10 juni was het zover: een officiële bruiloft op Reurpop. De roze opblaaskerk stond in het teken van het huwelijk dat hier voltrokken werd. Afgelopen winter deed Reurpop via social media een oproep in de hoop een liefdeskoppel te vinden dat op Reurpop wilde trouwen. Het aantal aanmeldingen overtrof de stoutste verwachtingen. Maar liefst 14 koppels klopten aan. Na een zorgvuldige selectieprocedure viel de keuze op tortelduifjes Sylvia de Ruig en Marc Brand uit Borculo.

In nauw overleg met het bruidspaar heeft de organisatie van Reurpop alles tot in de puntjes geregeld. De uitnodiging, kleding, auto, schoenen, visagie, bloemen, bruidskapsels en zelfs een zomers kleurtje d.m.v. een spray-tan. De ringen hebben Sylvia en Marc zelf geregeld. Niemand minder dan ras-Ruurloër Willy Meulenveld trad als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand op en voltrok het huwelijk.

De bruiloft werd mogelijk gemaakt door: Groot Jebbink Bloemen, Bakkerij Oude Wesselink, Teunissen Mode, Schuurman Schoenen, Schoonheidssalon Melanie, SunSkin, Auto Hagendijk, HPL, Short People Agency, Thomas Kersten, Obsa Rinders, Den Hertogh sigaren, Joris Fotografie, Gemeente Berkelland, Oele Shot, Feesd, Ami kappers, Maike’s ballonnen, Burger meesters, Matthijs Weenk Fotografie, Wout en Joost Partyservices, Black Sheep Media, Thijs van Alen Media, familie van Heeckeren en familie Wassink.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!