Online kaartverkoop start na geslaagde Nachtoele-actie!

Koop nu tickets!

We kijken terug op een geslaagde Valentijn-editie van de Nachtoele-actie! In een sfeervolle setting bij Zwembad de Meene kochten vroege kopers de eerste kaarten voor Reurpop 2023. Een derde van de kaarten is tijdens de Nachtoele-actie verkocht. Om 20:00 uur vanavond start de online kaartverkoop via tickets.reurpop.nl.

De Nachtoele-actie van 2023 is geslaagd! Tussen 22:00 en 0:00 uur hebben vele mensen samen een derde van de Reurpop-kaarten gekocht. Dit allemaal in een gezellige sfeer dankzij onder andere een optreden van De Sleppers, de silent disco, de veelbesproken vuurspuwer en Jan Braem als Cupido!

Wil je nog even nagenieten van de Nachtoele-actie? Je vindt de foto’s van gisteren op onze Facebook-pagina.

We willen iedereen bedanken die deze actie mogelijk heeft gemaakt. Onze speciale dank gaat uit naar: de Reurpop-vrijwilligers, Zwembad de Meene, Delighted, Boni Ruurlo, Filmage, Black Sheep Media, Jan Braem, De Sleppers, Rupo, Globe Security, De Tapperij, Technocare, Pluggerz, Motorclub Ruurlo en natuurlijk de buurt!

Online kaartverkoop gestart
Het is vanaf nu mogelijk om kaarten voor Reurpop te kopen via tickets.reurpop.nl. Online betaal je €27,50 voor een reguliere dagkaart en €77,50 voor drie dagen. De zondag puberkaarten (voor de leeftijd van 13 t/m 15 jaar) worden voor €12,50 per stuk verkocht.

Toegang vanaf 16 jaar op vrijdag en zaterdag
Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 16 jaar. De zondag van Reurpop is voor alle leeftijden.

Gratis toegang voor kinderen en 65-plussers op zondag 
Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar en mensen van 65 jaar of ouder gratis toegang tot Reurpop.

Koop nu tickets!