Ontbijten, Energiesessie én Anti-kater bingo op de Reurpopzondag

Op zondagochtend 12 juni is het festivalterrein open vanaf 10:00, en dan zijn er al tal van activiteiten, hieronder lees je alles nog even rustig door. Oh en let op! Want de gehele Reurpopzondag hebben kinderen t/m 12 jaar en volwassenen vanaf 65 jaar gratis toegang.

Anti-kater ontbijt | 10:00 – 12:00
Kom genieten van een héérlijk uitgebreid anti-kater ontbijt, geheel verzorgd door de Tapperij uit Ruurlo. Schuif aan vanaf 10:00 en leg een goede bodem voor de rest van de Reurpopzondag.

Energiesessie | 10:30 – 11:30
Tussen 10:30 en 11:30 is er tijd voor ontspanning, want zeg nou zelf… de meeste van jullie kunnen waarschijnlijk wel wat extra energie gebruiken. En wat is dan een beter idee dan op je yogamatje naar de energiesessie te komen. Onder begeleiding van Suzanne Wentink ga je jouw energiebanen wakker schudden zodat je fris en fruitig aan je zondag begint! Verwacht een uur met meditatie, meridiaanstrekkingen en tips & tricks om jouw energie te activeren én te balanceren. Meld je via onderstaande formulier aan. Meedoen aan de energiesessie is gratis, uiteraard moet je wel in het bezit zijn van en geldig toegangsbewijs voor de zondag m.u.v. kinderen t/m 12 en volwassenen ouder dan 65. Let op: er is plek voor max. 30 personen. Vol = vol.

Anti-kater bingo | 10:30 – 11:30
Voor de spelletjesfanaten onder ons die zich nog niet op en top voelen is er een heuse anti-kater bingo. Onder begeleiding van de ‘Festivader’ en non ‘Nondejuu’ wordt de dag op speelse wijze afgetrapt. En uiteraard zijn daar ook fantastische prijzen mee te winnen, o.a. een gloednieuwe laptop van Dutch PC Solutions.

Scoor een gembershot | Hele dag op terrein
Moeten jullie maandag ochtend weer vroeg op de werkvloer staan? Of wil je na twee avonden feesten even de kater weg spoelen? Dan kan je zondag heerlijke anti-kater shots & anti-kater mocktails bestellen bij de ‘lekker shotten’ bar. Zo kom jij je dag lekker fit door! De bar is te vinden op het terrein, een stukje verder dan de ingang!

Gembershot

Bobbi Eden | 12:00 – 13:30
Aan de kleinsten is natuurlijk ook gedacht! Met een speciaal voorleesprogramma komt Bobbi Eden hen vermaken. Daarover lees je hier meer.

Bobbi Eden Reurpop

En let op! Op de gehele Reurpopzondag hebben kinderen t/m 12 jaar en volwassenen vanaf 65 jaar gratis toegang.