Pjotr, Paul Sinha, Denzo Amaro en T-Cota op het Amsterdamse Plein tijdens Reurpop-zondag!

Koop nu tickets!

Nederlandse topartiesten Pjotr en Paul Sinha en Achterhoekse DJ’s Denzo Amaro en T-Cota zorgen ervoor dat jouw zondagmiddag tijdens Reurpop een onvergetelijk feest wordt. Dus kom zondag 12 juni vanaf 14.15 uur naar het Amsterdamse Plein voor de lekkerste Nederpop hits en om ongegeneerd te dansen op de lekkerste deuntjes!

Pjotr (14.15)
Pjotr is een unieke hiphop-artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. In het voorjaar van 2019 schoot zijn single ‘Zonneschijn’ de ‘Viral 50 NL’ van Spotify in en werd miljoenen keren gestreamd. Dit was het startsein van een mooie carrière. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de ‘Nederlandse Album Top 100’ en Pjotr tekende als eerste artiest bij het label ‘Lieve Jongens’ van goede vriend Snelle.

Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit op Reurpop ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

 

Paul Sinha (16.00)
Paul Sinha is een Nederlandse Popartiest die in 2016 begon met het uitbrengen van Nederlandstalige songs met een heel eigen en unieke sound. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek. Zo verwierf hij bekendheid met songs zoals “De Laatste” en “Ey Ey Ey” en werkte achter de schermen als schrijver en producer al samen met artiesten als Anouk, Maan, Tabitha, Roxeanne Hazes en Frenna.

In 2019 vertolkte hij de rol van Petrus in de populaire vertelling ‘The Passion’ en hij werd in 2020 genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en schreef mee aan de #1 hit ‘Más Más Más’ van Rolf Sanchez. Nu is het tijd voor zijn eigen moment in de spotlight en dat gaat hij doen op Reurpop 2022!

 

Denzo Amaro (15.00)
Denzo Amaro is een gedreven DJ en timmert al een tijdje aan de weg. Zijn hart ligt bij Urban, R&B en Moombahton, maar ook andere stijlen weet hij raad mee. Hij heeft o.a. gedraaid met Yung Felix, Jayh Jawson, SFB en Boef.

 

Reurpop_Website_DenzoAmaro

 

T-Cota (17:00)
Van jongs af aan is al duidelijk dat Teije van Tuil een goed gevoel voor ritme heeft. Het was daarom ook niet gek dat hij op 10-jarige leeftijd zijn eerste DJ-tafel om elektrische beats te maken kocht. Met veel enthousiasme speelde hij aanvankelijk voor familie, vrienden en enthousiaste gasten van café restaurant de Keizerskroon. Niet veel later werd Teije gevraagd te draaien op feesten en evenementen, waardoor Ruurlo binnen een mum van tijd kennis maakte met DJ T-COTA. En ook dit jaar mogen we weer ongegeneerd dansen op zijn lekkerste deuntjes.

 

Reurpop_Website_T-Cota

Koop nu tickets!