Plork en de Aannemers gaan knallen op Reurpop!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Na 16 jaar gooien Plork en de Aannemers de handdoek in de ring. En om dit goed af te sluiten staat er een knallend afscheidstournee op de planning, waarbij Reurpop niet wordt overgeslagen. Dus bereid je maar alvast voor, want Plork en de Aannemers zullen de Balzaal flink op stelten zetten!

Het kwartet, uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Dit maakt dat Plork en de Aannemers sinds zo’n vijf jaar zeker geen onbekenden meer zijn in het muzikale circuit. De mannen zijn dan ook van alle (bouw)markten thuis, of ze nou spelen op een festival, in een discotheek, in een feesttent of in een klein caféde muzikanten brengen iedereen gegarandeerd in de juiste feeststemming!

Zo stonden Plork en de aannemers op grote festivals als Dauwpop, de Zwarte Cross en Dutch Valley. Daarnaast hebben ze ook optredens bij 3FM, Het glazen huis en Freaknacht verzorgd, waarbij ze menig (radio) Dj regelmatig tot muzikale wanhoop dreven.

Het motto van de mannen luidt dan ook: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek.

Dus Boeren, Burgers en Buitenlui komt allen zondag 16 juni van 15.00 tot 16.00 uur uit je luie stoel om in de Balzaal nog een keer te genieten van het plezier en de muziek van Plork en de Aannemers!!!

Al zin in het optreden..?! Warm je met deze hits alvast even op!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!