Plork en de Aannemers met speciale kindershow op Reurpop!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

De heren van Plork en de Aannemers zijn geen onbekende meer in het muzikale circuit. Maar wist je ook dat ze een speciale kindershow in hun repertoire hebben zitten. En die mag uiteraard niet ontbreken op de kindermiddag van Reurpop op zondag 16 juni.

Het idee om ook kindershows te geven, is ontstaan in samenwerking met de Zwarte Cross. Ongeveer 10 jaar geleden kreeg de band het verzoek van de organisatie om ook een uurtje te spelen op het blagenparadijs. Een mooie kans dat uiteindelijk een jaarlijks terugkerend spektakel werd en van beide zijden wel beviel.

Aangezien driekwart van de band zelf ook vader is past deze kindershow perfect bij de band. Daarnaast vinden de heren het geweldig dat ze tijdens de kindershow veel meer kunnen improviseren. Want dat kunnen ze!

Plork en de Aannemers weten als geen ander de kinderen maar ook de ouders te trakteren op een supershow. Wij zeggen: een mooi gezinsuitjes tijdens Reurpop op zondag 16 juni om 12.00 uur! Plork en de Aannemers spelen ook een regulier programma! Van 15:00 uur – 16:00 uur in de Balzaal!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!