Silent Disco (Datekeet)

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ben jij het zat om alleen naar feestjes te moeten, alleen je ontbijtje te nuttigen, alleen een goede film te kijken, alleen de afwas te moeten doen maar wil het zoeken naar een nieuwe vlam of maatje maar niet vlotten? Wellicht kunnen wij je een handje helpen want in samenwerking met Match4U laten wij bezoekers live Tinderen op het Reurpop festival!

Hoe we dit gaan doen? Hiervoor introduceren we de Date Keet! Samen met de toppers van Match4U en Festival Lovers hebben wij de wens uitgesproken om tussen festivalbezoekers, die hier open voor staan, iets leuks te laten ontstaan. Op deze nieuwe area bevindt zich de Date Keet, een speciaal voor de Date Keet ingerichte unit. In deze unit krijgen mensen enkele minuten de tijd voor een eerste kennismaking en wellicht is dit de start van iets moois. Naast deze Date Keet is er een Silent Disco. Hier draaien verschillende prominente artiesten de lekkerste muziek.

Uiteraard sturen we je niet zomaar met een willekeurig iemand de Date Keet in. Ondanks dat we willen dat dit project laagdrempelig en toegankelijk is, is het wel de bedoeling dat je iemand leert kennen die bij je interesses en wensen aansluit. Om dit voor elkaar te krijgen staat er een team van MatchMakers klaar. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in het maken van ‘matches’ tussen mensen. Deze matches worden gemaakt op basis van hoe je eruit ziet, je interesses en voorkeuren. Daarom ga je bij het betreden van de Silent Disco area op de foto en vul je een korte vragenlijst in. Aan de hand van je gegevens gaan de MatchMakers aan de slag om tot een geschikte match te komen.

Het kan dus zomaar gebeuren dat de MC, terwijl je in de Silent Disco aan het dansen bent, jouw nummer samen met die van iemand anders omroept. Dit is het teken dat de MatchMakers erin zijn geslaagd om iemand te vinden waarvan zij denken dat hij of zij bij jou past, en dat jullie je mogen begeven naar de DateKeet. Hier krijgen jullie enkele minuten de tijd voor een eerste kennismaking.

Na afloop van deze korte date mogen jullie bij Cupido beslissen of de eerste kennismaking leuk genoeg is voor een tweede date of dat jullie het hierbij laten. Als blijkt dat er juiste matches gevonden zijn, zullen deze stelletjes gevraagd worden of zij (vanaf gepaste afstand) de komende periode gevolgd mogen worden en of hier een reportage over gemaakt mag worden als het daadwerkelijk een succesverhaal wordt.

Het doel van dit concept is om mensen op een unieke manier en in een ongedwongen sfeer kennis met elkaar te laten maken. Voor zover wij weten is deze manier van daten uniek in Nederland en niet eerder op festivals vertoond. Het samenbrengen van mensen sluit naadloos aan bij de idealen en waarden van Reurpop. Daarnaast zijn Match4U en Rik ten Dolle (de persoon achter festivallovers.nl) de drijvende krachten achter dit concept. Samen met hen hopen wij van deze primeur een succes te maken!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!