Vordense formatie Pooh Now op Reurpop!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Pooh Now is een bijzondere Vordense formatie die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met de klankkleuren van een driekoppige blazerssectie, viool, accordeon en meerstemmige zang, naast de bekende drums en gitaren, kun je op je klompen aanvoelen dat de Balzaal tijdens Reurpop 2015 gevuld zal zijn met sfeervolle folk- en rockklanken.

De kans dat je deze 9-koppige gelegenheidsformatie op de bühne aantreft is gering. Dat maakt het extra bijzonder om deze dame en heren van Pooh Now in de Balzaal van Reurpop aan het werk te zien. Het verre van alledaagse repertoire van Pooh Now zal het publiek moeiteloos meenemen van Mumford and Sons naar Johnny Cash en net zo makkelijk weer van Bruce Springsteen’s Seeger Sessions terug naar Flogging Molly!

Van klassiekers uit vervlogen tijden tot hedendaagse hits, Pooh Now speelt het allemaal! De mouwen zullen worden opgestroopt en het speelplezier en passie voor muziek zullen er als gewoonlijk van af spatten. Zoals gezegd laat Pooh Now zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, maar met bandleden die afkomstig zijn uit Kas Bendjen, Bankdirecteuren, Sue the Night, KGB band en Woodstar weet je al dat het op Reurpop meer dan goed gaat komen! Zij zullen hun talenten bundelen en zorgen voor een bijzondere ervaring. Kortom, Pooh Now, komt dat zien!

Pooh Now – Lucky Man

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!