Praktische tips voor op #RP19

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Reurpop 2019 staat weer voor de deur! Over 2 dagen begint het spektakel! Genoeg reden om de belangrijkste punten nog even op te sommen. Hier vind je alles wat je moet weten over het festival, zodat jouw #RP19 ervaring top wordt!

 1. Zorg dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Er wordt op leeftijd gecontroleerd. Ben je niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs, dan kan de toegang tot het festivalterrein je worden geweigerd. Een identiteitskaart, rijbewijs en paspoort volstaan. Kopieën en of foto’s van deze documenten volstaan niet.
 2. Je tickets kan je laten scannen op je mobiel, zorg dat je batterij voldoende opgeladen is om teleurstellingen te voorkomen. Zorg – om vertraging bij de entreetent te voorkomen – dat je scherm op 100% helderheid staat.
 3. Pinnen? Ja, graag! Je kunt gewoon met je pinpas betalen op Reurpop, je spaarvarken kapotslaan hoeft dus niet per se.
 4. Er is een garderobe op het festivalterrein aanwezig, dus schroom niet (zeker als je op de fiets bent) om je jas mee te nemen. De kosten voor de garderobe bedragen €1,- per jas.
 5. Je auto kan je vlak bij het festivalterrein parkeren. Als je vanaf het dorp richting de Wiersseweg komt rijden, loop je de verkeersregelaars vanzelf tegen het lijf. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
 6. Kom je op de fiets? Dan kan je deze tegenover het festivalterrein kwijt.
 7. Pluggerz biedt op het festivalterrein gehoorbescherming voor zowel kinderen als volwassenen aan.
 8. Een blessure opgelopen? Of heb je te veel gedronken en een klein/groot ongelukje gehad? Uiteraard hebben wij daarvoor een EHBO-punt ingericht.
 9. Je kunt op Reurpop gratis gebruik maken van de toiletten.
 10. Onze cateraars bieden weer allerlei heerlijkheden aan, van supergezonde tot de übervette hap. Er is meer diversiteit dan ooit, dus je mag voor dit keer best het avondeten overslaan. Bouw je bodem op Reurpop!
 11. Er is uiteraard een opwarmpunt voor melk en een verschoonplek voor de allerkleinste Reurpoppertjes.
 12. We maken gebruik van dezelfde munten als vorig jaar. Dus kijk nog even tussen de bank, op zolder of houd je oude portemonnee nog even op de kop. Deze munten kunnen gewoon weer gebruikt worden!
 13. Op vrijdagavond 14 juni is er Oma Beb’s bingoshow.
 14. Op zondag 16 juni is er het anti-kater ontbijt, (ook voor de vegetariërs), de Yoga waar je helemaal zen kan worden én de goedemorgen Reurpop bingoshow.

Tot snel op #RP19!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!