Het is zover: Reurpop 2015 gaat van start!

Koop nu tickets!

Het is zover! Het moment waar we allemaal een jaar naar hebben toegeleefd: ons favoriete Reurpopfestival gaat weer van start!  De kaarten zijn verkocht, de weersverwachting is uitstekend en de vrijwilligers hebben er zin in. Samen gaan we er een onvergetelijke editie van maken. Jij komt toch ook? 😄

Vrijdag

Vanavond trappen we af met de Reurpop pre-party, met onder andere optredens van de Loco Loco Discoshow en Premium Rocks. DJ Ronny draait alvast Benny’s Bierstube warm terwijl je rustig een biertje kunt nuttigen in Benny’s Biergarten. In de Theatertent staan vijf fantastische acts gepland die op deze Reurlse bühne voor een select gezelschap te aanschouwen zijn. Verder staan er twee hoogwaardige reggae-acts op het Peace-Love-Music-podium die worden afgewisseld met de fijne reggaeplaten van dj Skank Dubious.

Maar dat was nog niet alles! In de Hardkoor Arena zingen de koren Markant, Efkes Anders, Schouder Aan Schouder en Leedvermaak je om de beurt toe. Je wordt door het duo YATS muzikaal verwelkomd bij de entreetent, zodat je met een big smile een fantastische eerste avond Reurpop tegemoet gaat!

Zaterdag

Voor degenen die op zaterdag en/of zondag hun eerste Reurpopdag komen beleven: er staat je nog zó veel moois te wachten. Denk voor de zaterdag aan Lucas Hamming, Audio Adam, Crystal Dream en The Kik in de Balzaal en Brainpower en Rapha Pico op het Peace-Love-Music-podium. Bovendien sluit niemand minder dan Sandro Silva de zaterdagavond in The House Huus af.

Zondag

Op zondag beginnen we de ochtend als vanouds met Goedemorgen Reurpop, met optredens van de Bargkapel en de Sleppers. Daarna nemen Pooh Now, Dj Bacchie, The Dirty Daddies en Bökkers de Balzaal over. In The House Huus is er een heuse 80’s en 90’s party met de mannen van Disco Eighty-Eight. Er staan supertoffe coverbands in het Tanklokaal en bij Peace-Love-Music wordt tijdens de Kindermiddag Rupo’s éérste verjaardag groots gevierd, tezamen met special-Plopsa-guest Piet Piraat. Net als op vrijdag en zaterdag zijn er ook op zondag verschillende acts en optredens in de Theatertent.

Je hebt het gelezen, het wordt weer een fantastisch Reurpopweekend. Mogen wij dat zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen! 😎

Koop nu tickets!