Reurpop 2021 (op je oprit) voor het huis of vol gas naar ’t terras!

Vanavond is het zover: de Reurpop Terraseditie 2021. Een perfecte mogelijkheid om samen met vrienden, familie of buren (op gepaste afstand en met maximaal vier gasten) een drankje te drinken in de voortuin, op het oprit of op het terras bij de Ruurlose horeca!

In een notendop:

 • Diverse vormen van live entertainment rijden de volgende tijden:
  – zaterdag van 19:00 uur tot 21:30 uur
  – zondag van 11:00 uur tot 14:00 uur
 • De route die wij gaan rijden vind je hier. Staat jouw straat er niet tussen? Dan komt Reurpop gewoon naar je toe! Vul dit formulier in en wij komen met een onderdeel van onze Reurpopkaravaan bij je langs!
 • Elk voertuig begint op een ander punt van de route, zodat onze verwachting is dat elk kwartier/twintig minuten een voertuig met vermaak voorbij komt! De verschillende voertuigen rijden dus meerdere keren de route.
 • Zaterdag en zondag worden mogelijk gemaakt door: The Dudes of Hengel, de Thom en Jerry show, Bjerne Ruesink, Jeremy Buttner, Mary Miracle, Suikertante, Opschaakl’n, Rupo, Team Nathals, Team Oele, Short Agency People, Team de Timp, Festivader, HPPL Geluids- en Lichttechniek, Kwakkel Aggregaten, Pfeiffer Rental, Delighted, Eijgenhuijsen Precisievervoer, Hilderink Bouw, Focus Fashion, BZV zonwering, Coop Supermarkt, de Tapperij, Partijgroothandel.nl, bigstocklots.com, Free Wheel, Kluswijs Meulenveld en Gemeente Berkelland.
 • Maatregelen: tot slot doen we een vriendelijk, maar dringend beroep op je om je te houden aan de geldende RIVM maatregelen:
  – Houd 1,5 meter afstand
  – Maximaal 4 gasten thuis ontvangen

Media-aandacht
Gisteren bracht Radio 1 ons een bezoek om te horen wat onze plannen van het weekend zijn.

Radio 1 0p bezoek