Reurpop brengt spreekwoordelijk licht

We kunnen terugblikken op een turbulent jaar. Een jaar waarin dingen welke als vanzelfsprekend leken ineens niet meer konden. Het zette bijna ieders leven op zijn kop. Het einde van dit bijzondere jaar nadert, wat maakt dat we naast terugblikken ook weer vooruit willen kijken. 

Want na duister komt licht en om dat kracht bij te zetten hebben wij samen met Delighted (gespecialiseerd in showdesign- en techniek) de handen ineen geslagen. Morgen en overmorgen, tijdens de kerstdagen wordt de hemel boven Ruurlo namelijk uitgelicht als teken van hoop. Een manier om Ruurloërs een hart onder de riem te steken. 

Om dit initiatief kracht bij te zetten zijn er videobeelden opgenomen in Ruurlo. Deze beelden zijn samengevoegd tot een prachtige video, welke een sprekend en voor velen herkenbaar beeld vormt van de huidige realiteit. Tegelijkertijd laat het ieder ook even stilstaan bij de herinneringen welke we dit jaar gemaakt hebben. We sluiten af met hoop, want laten we ons vasthouden aan het feit dat we weer mooie herinneringen kunnen maken in de toekomst. 

Op dat er gauw weer een moment is dat we samen kunnen proosten. Nieuwe en mooie herinneringen bij te kunnen maken. Want onthoud: er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Bekijk hieronder onze video en kijk op eerste en tweede kerstdag in de avond naar de hemel! Speciale dank aan: Pim Rooding, Delighted, Albert Bakker Video, Keizerskroon, Willibrordkerk Ruurlo, Focus Fashion, Dorpskerk Ruurlo, IJsbaan Ruurlo, Familie Kappert, Familie Leussink en Decorsign.