NU.nl bekroont Reurpop tot leukste festival van de week

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

NU.nl heeft Reurpop bekroont tot één van de leukste festivals van aankomende week. Het Achterhoekse muziekfestival wordt door de nieuwssite in een adem genoemd met o.a. Amsterdam Open Air, Vestrock, Fortarock en het Indian Summer Festival. Reurpop begint aankomende vrijdag en duurt tot zondag 7 juni.

NU.nl is het grootste online nieuwsmedium van Nederland en trekt dagelijks zo’n 2,5 miljoen unieke bezoekers naar haar site. Dat het Reurpopfestival in dit rijtje met leukste grote rock- en dancefeesten genoemd wordt, zegt wat over hoe je met een groep toegewijde vrijwilligers een volwaardige festivalbeleving kunt creëren. Reurpop wordt immers niet georganiseerd door een bedrijf, maar ‘gewoon’ door de ‘Vrienden van Reurle’.

Stichting ‘Vrienden van Reurle’ kan elk jaar, zo ook volgende week, weer rekenen op de hartverwarmende steun van ruim 250 vrijwilligers. Zonder hen is het simpelweg niet mogelijk om het Reurpopfestival mogelijk te maken. Er moet immers iemand die biertjes tappen, munten verkopen, het terrein bewaken, de parkeerplaats in de gaten houden, in het Rupo-pak rondlopen en ga zo maar door…

De organisatie van Reurpop is trots dat het volgens NU.nl tot de leukste festivals van de komende week mag behoren en zal alles op alles zetten om dit compliment waar te maken. Kom daarom vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni naar alweer de achtste editie van het Reurpopfestival en maak het mee!

Lees het bericht van NU.nl terug via: http://www.nu.nl/muziek/4058767/overzicht-leukste-festivals-van-week.html

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!