Reurpop genomineerd voor Beste Gelderse muziekevent!

Op donderdag 7 januari kan in Luxor Live te Arnhem gestemd worden

3voor12 Gelderland bestaat 10 jaar viert dit donderdagavond 7 januari 2016 met een grootse awardshow in Luxor Live te Arnhem. Tijdens de avond worden in negen verschillende categorieën prijzen uitgereikt aan Gelderse bands, events en artiesten. Tezamen met festivals als Down The Rabbit Hole, Lalaland, Grasnapolsky en uiteraard de Zwarte Cross is Reurpop genomineerd voor de categorie: Beste Gelderse muziekevent.

De awardshow is het slotakkoord van een jaar vol activiteiten rondom het tienjarig bestaan van de Gelderse tak van het multimediale VPRO-muziekplatform. Het jubileum wordt, naast de uitreiking van de awards, uiteraard gevierd met optredens van verscheidene Gelderse topbands. Ook jij als Reurpopper kan er voor een tientje bij zijn. Er kan die avond in Luxor Live gestemd worden!

3voor12 Gelderland is de lokaalafdeling van VPRO’s muziekportal 3voor12 en volgt popmuziek in en uit Gelderland op de voet. Naast het verzorgen van een webmagazine organiseren ze verschillende activiteiten en zorgen ze dat Gelders talent een podium krijgt bij diverse Gelderse poppodia en festivals.