Reurpop introduceert Reurkoor!

Hoewel strenge vorst voorlopig achterwege blijft, zijn we ons er allemaal van bewust dat de zomer van 2015, en daarmee Reurpop, nog ver weg is. Maar met voorpret is uiteraard niets mis. De organisatie van Reurpop kondigt dan ook bij deze een geheel nieuw onderdeel aan binnen haar festival. ReurKoor zal op vrijdag 5 juni tijdens alweer de achtste editie van het Ruurlose muziekfestival plaats vinden. 

Het House Huus zal voor even worden omgetoverd tot een kleine schouwburg, waarbij verschillende Achterhoekse koren de revue zullen passeren. De Ruurlose koren ‘Markant’ en ‘Schouder aan Schouder’ zijn uiteraard aanwezig. Ook ‘Efkes Anders’ uit Barchem en ‘Leedvermaak’ uit Eibergen zijn van de partij.

Allen spelen zij twee sets van elk 25 minuten. Bent u liefhebber van koorgezang, of staat u open voor een pakkend optreden? Zorg dan dat je kaarten krijgt voor de Reurpop Preparty op vrijdag 5 juni en laat u in vervoering brengen door de klanken van de koren. Want een lach en een traan, het hoort er allemaal bij.