Reurpop’s Nachtoele-actie wederom groot succes

Koop nu tickets!

Donderdag 4 oktober vond de derde editie van onze Nachtoele-actie plaats. Met dit jaar het prachtige aangeklede en verlichte Zwembad de Meene als unieke locatie. Van klokslag 23:00 uur tot 01:00 uur stonden maar liefst 700 mensen in de rij om kaartjes te bemachtigen. Hiermee verkocht Reurpop in één avond al bijna 50% van haar beschikbare kaarten, en dat terwijl de 12e editie van Reurpop pas van 14 tot en met 16 juni in 2019 plaats vindt. 

De opkomst bij de Nachtoele-actie was groot. Maar met DJ’s, warme chocolademelk, koffie & thee, broodjes knakworst, suikerspinnen, akoestische muziek, het vermaak van een kleine mens en meer was het wachten voor de meesten gelukkig geen enkel probleem. Voor hen die geen tijd hadden om bij de ‘Nachtoele-actie’ aanwezig te zijn is ook de reguliere kaartverkoop inmiddels afgetrapt. Voor € 20 per dag kun je via tickets.reurpop.nl je tickets online bemachtigen.

Speciale dank voor het mogelijk maken van de Nachtoele-actie gaat uit naar: onze Reurpop vrijwilligers, RL Lighting, Coop Ruurlo, Karin en Imke, Pim Pam Pompen, Thom & Jerry Show, Joris Fotografie, Blacksheep Media, Suikertante, Decorsign, DPC Solutions, De Tapperij Ruurlo, Zwembad de Meene, Short People Agency, Globe Security, Kwakkel Aggregaten en Focus Fashion.

Sfeerimpressie Nachtoele-actie 2018

Koop nu tickets!