Reurpopvrijdag met Premium en Loco Loco Discoshow

Er zijn al de nodige artiesten bekendgemaakt voor de zaterdagavond, waaronder: The Kik, Brainpower, Audio Adam en Crystal Dream. Voor de vrijdagavond, waarvan we momenteel zo’n 80 nachtjes slapen zijn verwijderd, heb je het grootste gedeelte van de line-up nog van ons tegoed. Met groot genoegen kondigen wij dan ook de coverband Premium en de Loco Loco Discoshow aan voor de Reurpopvrijdag 5 juni.

De Achterhoekse coverband Premium bestaat al sinds 2001 en heeft door de jaren heen niet alleen in de regio successen geboekt. Het gaat de band voor de wind, met optredens in alle hoeken en gaten van Nederland. Toch zijn de mannen verheugd – tussen alle festivals, kermissen en kroegen door – op Reurpop te mogen staan; weer een écht Achterhoeks festival.

Ook de Loco Loco Discoshow zal die avond de revue passeren. Ook zij zijn al zo’n 15 jaar actief, en een inmiddels verworden tot een begrip op Nederlandse en Vlaamse festivals. Op festivals als de Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop en Concert at Sea brachten zij het publiek in een feestelijke extase. De doldwaze dj’s van de Loco Loco Discoshow gaan verder waar anderen stoppen. Dit doen ze door het publiek te betrekken bij knotsgekke spelletjes, waaronder de inmiddels beroemde ‘Sambaballen wedstrijd’ en de ‘Vlaggenzwaai competitie’. Het publiek kan hiermee ouderwetse sportprijzen winnen of een handgeslagen gouden Loco Loco medaille. Komt dat zien op de Reurpopvrijdag!

Zoals gezegd; nog zo’n 80 nachtjes slapen en dan mogen we weer met onze voetjes van de vloer tijdens het Reurpopweekend. Kom alvast in de stemming met onderstaande video’s!

Premium Live

Loco Loco Discoshow op Bavaria Open Air