Rick O’Neal en Doctor Music laten je billen schudden

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Aftrappen op een nieuwe stage, daar zijn ze wel bekend mee! Doctor Music en Rick O’Neal stonden in 2017 al op ons destijds nieuwe Amsterdamse Plein. In 2019 trapt dit succesvolle DJ-duo wederom op een nieuwe stage af: Havanna. Waar bij hun eerste optreden de 70’s en 80’s centraal stonden, maken ze nu een sprong vooruit met onder andere Nederpop en Zuid Amerikaanse muziek.

Doctor Music: “Met nummers van artiesten zoals Bizzey, Broederliefde, Frenna, Daddy Yankee, Shakira en Luis Fonsi beloven het nu al twee warme zomeravonden te worden. Kortom, muziek om met je billen op te schudden”.

Het DJ-duo weet van ietwat schuchtere bezoekers met gemak echte feestbeesten te maken. Beide gaan ze al aardig wat decennia mee in de dj-scene. Samen voelen zij het publiek haarfijn aan, waardoor de dansvloer nooit, maar dan ook nóóit leeg zal zijn!

Beide mannen kijken erg uit naar Reurpop: “In 2017 draaiden wij tijdens Reurpop op het Amsterdamse Plein. Dat optreden heeft erg veel indruk op ons gemaakt. Wat een geweldige ervaring was dat. Het publiek, de organisatie en de vele vrijwilligers het was allemaal meer dan top. We waren dan ook erg blij met de aanvraag voor Reurpop 2019. Wij kunnen niet wachten en hebben er vreselijk veel zin in”.

Komt dat zien: vrijdag 14 en zaterdag 15 juni op Reurpop!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!