Rock, soul en country in de Greyhound Ranch op de Reurpop zaterdag!

That’s right, folks! Ook dit jaar is er alle ruimte om te genieten van de lekkerste rock, soul en country music en dat allemaal in de Greyhound Ranch. Dus trek die cowboylaarzen maar uit de kast en kom genieten van Miller and the Tone Machine, Cash the Tribute, The Tarn House Renegades en Dudes of Hengel, op zaterdag 11 juni 2022! 

Miller & The Tone Machine (20.30 – 21.30) 

Nieuwe muziek, oude zielen. Miller & The Tone Machine combineert jeugdige kracht met muziek klinkend uit de tijd van een aantal generaties terug.  

Gewoon lekkere muziek: dat is waar het bij Miller & The Tone Machine om draait. Bluesy soul met een flinke lading Achterhoekse authenticiteit. Ze zingen over liefdes, drank, hunzelf, alles en niks. Basriffs worden afgewisseld met sax solo’s en een simpel soul-gitaartje knipoogt richting de ronkende Hammond.  Daarnaast zit het hele sixties & seventies arsenaal van blues tot soul tot rock in de genen van de 7 bandleden verankerd.  

CASH – The Tribute (22.15 – 23.15) 

Neem de film ‘Walk The Line’ in gedachten, sluit je ogen en laat je omarmen door de warme baritonstem van Johnny Cash en de krachtige samensmelting met June Carter Cash. Zodra je de Ranche afloopt aan het einde van de avond ken je de Man in Black gegarandeerd beter. 

CASH – The Tribute neemt je mee door de ballads en hits, de Sun jaren tot aan zijn laatste masterpieces onder American Records. 

The Tarn House Renegades (00.00 – 01.00)
Rauwe stemmen, pakkende refreinen en strakke bewegingen: dat zijn de krachten van de band The Tarn House Renegades. Naast blues en rock verlegt de band haar muzikale grenzen door ook andere muziekstijlen, zoals soul en funk, in te zetten. Het resultaat op het podium? Een onophoudelijk energiek en krachtig optreden. 

Dudes of Hengel (zaterdag 11 en zondag 12 juni) 

Ja, je leest het goed! Ze zijn er weer bij: The Dudes of Hengel. Deze twee dudes, Patrick Garritsen en Mark Oldenhave, blazen nieuw leven in de vergeten blues, country en rock and roll. Gewapend met hun instrumenten zorgen ze voor een geweldig feest, voor jong en oud op zaterdag en zondag van Reurpop. 

Hoewel ze maar met twee man zijn, creëren ze makkelijk het geluid van een hele band. Het duo houdt van een uitdaging, dat laat zich zien in hun nummerkeuze. Nummers van onder andere Johnny Cash, Traveling Wilbury’s, Neil Young, Bruce Springsteen en Nirvana zijn terug te vinden in het repertoire, al is dat nog maar een klein gedeelte van wat The Dudes of Hengel allemaal spelen.