Rolf Sanchez brengt Latin invloeden naar Reurpop

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ben jij er klaar voor om tijdens Reurpop jouw dansmoves in de strijd te gooien? Vrijdagavond is het moment om jouw heupen los te schudden op het Amsterdamse Plein tijdens hits als Que se Siente en Yo No Se Mañana van JAWEL Rolf Sánchez! In Nederland beleefde Rolf zijn grote doorbraak met het nummer Pa Olvidarte. Gezongen met Emma Heesters.

Deze inmiddels wereldberoemde Nederlandse Latin artiest met roots in de Dominicaanse Republiek heeft al heel wat successen op zijn naam staan. Met een platencontract bij Sony, meerdere hits in de Amerikaanse Billboard charts en samenwerkingen met onder andere Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce is hij niet meer weg te denken uit de Latin scene. Als kers op de taart werd de Nederlandse Rolf in 2015 tijdens de Lo Nuestro Awards zelfs benoemd tot Revelation of the Year!

Inmiddels is hij niet meer woonachtig in Nederland en heeft hij ons land verruild voor het zonnige Miami in de Verenigde Staten. Ondanks zijn verhuizing naar Amerika in 2016, is Rolf nog regelmatig in Nederland te vinden voor muziekoptredens, bezoeken aan tv programma’s of voor zijn acteercarrière. Zo was hij te zien als Reggaeton expert in het programma RTL Late Night, nam hij deel aan Beste Zangers 2019 en speelde hij een hoofdrol in de film Verliefd op Cuba. Ook samenwerkingen met Nederlandse artiesten als Boef en Ali B, mogen niet ontbreken aan zijn bewonderenswaardige Spaanstalige repertoire.

Vrijdagavond beloofd een warme en zwoele avond te worden met een mix van tropische Latin hits en beats. Dus zijn jullie klaar voor een FIESTA? Nodig je vrienden uit, bereid je dansmoves voor en kom vrijdagavond genieten op Reurpop 2021!

 

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!