Rupo in Reurpop-auto langs Ruurlose basisscholen!

Koop nu tickets!

Vlak voor Reurpop, dat dit jaar plaatsvindt op 5, 6 en 7 juni, besloot Rupo nog even de Ruurlose basisscholen langs te gaan. Maar waarom? Nou, heel simpel: Rupo viert tijdens het Reurpopfestival zijn eerste verjaardag en wil de kids uitnodigen voor zijn grote verjaardagsfestijn!

Rupo is on tour! In de inmiddels welbekende Reurpop-auto, de Citroën C4 Cactus van autobedrijf Ruesink, gaat hij de Ruurlose basisscholen langs om de jonge scholiertjes alvast warm te maken voor het Reurpopfestival. Gratis entree hebben de kids t/m 12 jaar op zondag al. Rupo zal ze daarom wat tips meegeven om ook papa en mama te overtuigen!

Rupo is vorige week al met Reurpopvrijwilligers langs geweest op basisschool De Driespong en CBS WonderWijs in Ruurlo. Deze week zullen ze ook de Kerst Zwart School en St. Willibrordusschool bezoeken. Met als speciale Plopsa-gast niemand minder dan Piet Piraat wordt Rupo’s grote verjaardagsfestijn bij voorbaat al een doorslaand succes! Voor feesthoedjes, slingers, ranja en wat lekkers is gezorgd. Dus, kom jij ook?

Koop nu tickets!