Rupo’s grote verjaardagsfestijn met Piet Piraat 👪

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ouders en kids maak je maar alvast klaar voor Rupo’s grote verjaardagsfestijn! Met als speciale Plopsa-gast niemand minder dan Piet Piraat! Voor feesthoedjes, slingers, ranja en wat lekkers is gezorgd. Het enige wat je hoeft mee te nemen is je aller-aller-allerbeste humeur!

Lees ik dat nou goed, Piet Piraat? Ja zeker, Plopsa-gast Piet Piraat zal speciaal voor Rupo’s verjaardag over komen om hierbij aanwezig te zijn. De wonderlijke kinderweide op het Reurpopterrein zal dit jaar worden ingericht als één grote verjaardagspartij!

De kleinste Reurpopbezoekertjes zullen niet alleen zoet worden gehouden met Piet Piraat, Rupo, een theatershow, ranja en wat lekkers. Er kan ook worden deelgenomen aan verschillende verjaardagsspelletjes en -activiteiten. Denk daarbij aan een kleurhoek, zandbak, wc-borstel gooien, ballon trappen en limbodansen. Je kunt je zelfs laten schminken! Bijvoorbeeld als Piet Piraat, één van zijn kornuiten of natuurlijk als onze Rupo!

Ben je enthousiast geworden? Kom dan op zondag 7 juni naar de Reurpop Kinderweide!

Let op: Het festijn begint om 13:45, zorg dus dat je er dan bent!

De Reurpopvrijwilligers staan ’s middags klaar om er samen met de kids een geweldig feest van te maken. Voor kinderen t/m 12 jaar en opa’s en oma’s boven de 65 is de toegang gratis! Papa’s en mama’s, ooms en tantes; kortom iedereen, is welkom bij de 1e verjaardag van Rupo! Dit wil je toch niet missen? Deze fantastische middag wordt mede mogelijk gemaakt door Vanjelle Producties.

Kan je al niet wachten tot 7 juni? Houd dan in de tussentijd contact met Rupo via zijn eigen Facebookpagina: www.facebook.com/rupo.ruurlo

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!