EPIC: Sandro Silva headliner in het House Huus!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Groot nieuws: ook voor het House Huus is de headliner bekend! Niemand minder dan Sandro Silva zal tijdens Reurpop 2015 de tent op zijn kop zetten. Jaar in jaar uit reist deze DJ de wereld rond om zijn kunsten te vertonen. Dit jaar maakt Sandro voor Reurpop graag een uitzondering. Komt dat zien op zaterdag 6 juni!

Sandro Silva werd in de zomer van 2011 in één klap bekend bij het grote publiek dankzij zijn hitsingle ‘Epic’. Deze maakte hij samen met de eveneens Nederlandse diskjockey en producer Quintino. De track stond een week op nummer 1 in de Nederlandse Top 40, behaalde de platina status en deed het ook erg goed in het buitenland. Op Spotify is de plaat al meer dan 11 miljoen keer afgespeeld en op Youtube heeft Epic zelfs al meer dan 20 miljoen views behaald.

Sandro wordt niet alleen gevolgd door zijn fans. Ook iconen in de elektronische muziekwereld als Eric Prydz, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Tiësto en Hardwell hebben hun oog op hem laten vallen. Zo werd zijn plaat ‘Playback’ uitgebracht op Revealed Recordings, het platenlabel van Hardwell. Playback werd onmiddellijk een hit nadat Hardwell zelf deze plaat op de mainstage van Tomorrowland draaide. Sandro Silva heeft daarnaast ook verschillende platen uitgebracht op Sander van Doorn’s Doorn Records, Calvin Harris’ Fly Eye Records en Spinnin’ Records.

Van Miami tot Ibiza en van Las Vegas tot Budapest; Sandro Silva komt overal met zijn muziek. Ruurlo mag in dat lijstje uiteraard niet ontbreken. Kom zaterdag 6 juni naar het House Huus en ga los op de dampende, stomende en pompende beats van Sandro Silva! Kun je niet wachten, bekijk dan alvast onderstaande video:

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!