Stef, Mart Hillen, Merel Sophie & 2FINE in de huiskamertent op Reurpop

Koop nu tickets!

Reurpop 2022, met natuurlijk wederom onze huiskamertent! We laten je ook dit jaar weer thuis voelen, in onze oude en vertrouwde huiskamertent! We vallen gelijk maar even met de deur in huis! Ding, dong… Wij heten u welkom aan vier TOP-talenten die zaterdag 11 juni te vinden zijn in onze huiskamertent; Stef, Mart Hillen, Merel Sophie & 2FINE!

Stef

Zeg jij akoestisch, dan zeggen wij Stef Tijhaar. Met twee ingrediënten; zijn gitaar en stem, speelt Stef nummers van deze tijd, maar in geheel eigen jasje. In zijn repertoire tref je akoestische popmuziek, met onder andere covers van John Mayer, Ed Sheeran, U2 en James Bay. Raak geïnspireerd, geëmotioneerd en krijg een andere kijk op de bekende popnummers. Neem voor de zekerheid een tissue mee op zaterdagavond 11 juni in de huiskamertent! Stef speelt van 23:45 tot 00:30.

 

Header-Reurpop_Stef

 

Mart Hillen

Zoals Giel Beelen al eens zei: “Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar”. Mart Hillen staat dit jaar in onze huiskamertent, waar hij melodie, bas en drum samenbrengt op zijn gitaar. Verwacht covers van Queen, U2 en Michael Jackson, maar ook een mooie, persoonlijke verhalen. Zet zaterdag 11 juni maar eens even snel in je agenda! Mart Hillen zie je in de huiskamertent van 22:30 tot 23:15.

 

Header-Reurpop-Mart_Hillen

 

2FINE

Dit akoestische duo zorgt altijd voor een leuk en muzikale avond. Zowel voor jong en oud zullen er liedjes uit de top 40 verschijnen, van toen en van nu. En of ze nu op een bruiloft, een verjaardag of een personeelsfeest staan, 2FINE weet voor ieder feestje het juiste repertoire te kiezen! Staan jullie al mee te zingen op zaterdag 11 juni in onze huiskamertent? 2FINE speelt van 20:00 tot 20:45.

 

Header-Reurpop-2Fine

 

Merel Sophie

Een mix van Americana, Roots en Jazz. Merel Sophie pakt je volledig in met haar warme stem. Er zullen veel nieuwe nummers door je oren vloeien, waarbij je volledig mee wordt genomen in haar verhaal. De sereniteit zal door de hele huiskamertent heersen op zaterdagavond 11 juni! Merel Sophie speelt van 21:15 tot 22:00.

 

Merel Sophie Reurpop

Koop nu tickets!