Succeskoppel Suzan & Freek op Reurpop!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

De Zieuwentse zangeres Suzan Stortelder en Harreveldse gitarist Freek Rikkerink vormen samen het muzikale duo Suzan & Freek. Optreden doen ze al een tijd, maar nu ze sinds een tweetal jaar geleden ook covers op YouTube plaatsen, gaan ze ook online als een speer. Je zou het bijna vergeten, maar dit Achterhoekse koppel heeft daarnaast ook gewoon een relatie.

We schrijven 24 februari 2013. Suzan & Freek plaatsen hun eerste YouTube-video; een cover van het nummer ‘With you’ van de Amerikaanse zanger Matt Simons. Nadat het nummer amper een dag online stond, kregen ze een reactie van Matt Simons zelf: ‘sounds super great!’. De video heeft ver boven de 30.000 weergaven, en vele nieuwe covers hebben inmiddels hun weg gevonden naar het YouTube-kanaal van Suzan & Freek.

Zoals een romantische cover van ‘OMI – Cheerleader’. Niet alleen werd deze video tot op heden zo’n 330.000 keer bekeken. Ook OMI zelf kwam met een reactie op zijn Facebook-pagina: ‘one of my favorite ‪‎Cheerleader covers I’ve heard. The voice of an angel! Thanks Suzan & Freek!’

We kunnen dus niet wachten tot dit succeskoppel op Reurpop staat! Jullie ook niet? Bekijk onderstaande video’s om alvast een voorproefje te nemen op het optreden van Suzan & Freek op Reurpop. Of nog beter, bezoek hun YouTube-kanaal www.youtube.com/user/SuzanenFreek. Daar ben je wel een middagje zoet mee. Zondagmiddag 7 juni staan ze op Reurpop!

Suzan & Freek – With you (Matt Simons cover)

Suzan & Freek – Cheerleader (OMI cover)

Suzan & Freek – Till It Hurts (Yellow Claw cover)

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!