Reurpop Tanklokaal met In-C-eeN, Livin’Room en Strike

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

In het Tanklokaal op Reurpop zullen dit jaar de Achterhoekse coverbands In-C-eeN en Livin’Room tezamen met Strike de line-up vormen. De opmerkelijke Tanklokaal-tent op het Reurpopterrein biedt sinds vorig jaar ruimte aan ijzersterke coverbands. Ook dit jaar is de muzikale invulling weer om van te smullen…

Het Tanklokaal is een heerlijke afwisseling tussen de knallende bands in de balzaal, de bonkende beats in het House Huus en de rustige reggae op de Stappasweide door. Hier mag je ongegeneerd – eigenlijk net als op de rest van het Reurpopterrein – losgaan met een koud glas pils in de hand. Het is immers niet voor niets het Tanklokaal. Gemolken wordt hier niet, alleen getapt, geschonken en gedronken.

In-C-eeN
Met In-C-eeN is het pret voor tien. In-C-eeN, wat je dient uit te spreken als het Engelse ‘Insane’, speelt met een flinke dosis humor oude rock en hedendaagse klassiekers. Insane betekent niet voor niets gek, want ongetwijfeld wordt het een té gek optreden.

Livin’Room
De jongens van de semi-akoestische coverband Livin’Room noemen zichzelf ‘het resultaat van een goede opvoeding’. De muziek die Livin’Room ten gehore brengt stamt namelijk grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog in vloeibare staat verkeerden. Naast hun ludieke huiskamer-concept – hun podium ziet er uit als een echte woonkamer – steken ze de nummers uit hun brede repertoire in een geheel eigen jasje of zelfs een medley.

Strike
Strike is een 4-koppige allround pop/rock coverband met voor ieder wat wils. Vier jaar geleden kwamen ze bij elkaar en inmiddels strekt hun repertoire zich uit van Guus Meeuwis tot Guns N’ Roses en alles wat daar tussen ligt. Onder het motto ‘niets is ons te gek’ zullen ze op de planken van het Tanklokaal staan en schromen ze niet om de sfeer er goed in te brengen!

Kortom, met deze drie supertoffe coverbands is er reden genoeg om tijdens Reurpop 2015 even een kijkje te nemen in het Tanklokaal! En blijf gerust plakken; het bier staat altijd koud en de gezelligheid is er geheid!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!