Spektakelband ‘The Dirty Daddies’ op Reurpop

Moeders en kinderen wees gewaarschuwd: The Dirty Daddies komen naar Ruurlo! Deze ‘vieze vaders’  zijn onder andere bekend van optredens op de Zwarte Cross, Concert At Sea en de Heineken Music Hall. Op zondag 7 juni staan ze op Reurpop!

Met meer dan 150 shows in twee jaar in de benen zal het je niet verbazen dat deze 7-koppige spektakelband een geolied monster is geworden dat Reurpop op haar grondvesten zal laten schudden. In een 1,5 uur durende liveshow zullen bijna 100 hits op je af worden gevuurd, verpakt in muzikaal hoogstaande medleys. Iedere hit vloeit na maximaal één minuut naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was.

Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC en Bon Jovi, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Foute uitstapjes naar andere genres zijn eerder regel dan uitzondering, guilty pleasures zullen zeker niet ontbreken!

Verwacht een spectaculaire show met veel nieuwe muziek, een vuur- en lichtshow, CO2-kanonnen en een stortvloed aan confetti. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de ’s werelds beste partyknallers bij The Dirty Daddies op zondag 7 juni tijdens Reurpop 2015!

The Dirty Daddies