Rock, soul en country bij de Greyhound Ranch op de Reurpop vrijdag!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Vrijdag 14 juni is er alle ruimte om te genieten van de lekkerste rock- soul en country, en dat allemaal in de Greyhound Ranch. Geniet hier van Voltage, The Dudes of Hengel, The Grand East en de The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band. Lees hier meer over deze bands!

Voltage | 20:30 – 21:30
Good old fashioned rock, Brabantse gezelligheid en de fijne sfeer op Reurpop vormen samen dé perfecte ingrediënten voor een meer dan geslaagde vrijdagavond! Heerlijke bluesrock vormt bij Voltage het basisingredient, maar ook Southern Rock en Americana zijn duidelijk terug te vinden in de sound van deze rock band. Zanger Dave Vermeulen speelde eerder in The Voice of Holland.

The Dudes of Hengel | 21:30 – 22:15 & 23:15 – 00:00
Ja, je leest het goed! Niet “The Dukes of Hazzard” maar “The Dudes of Hengel”. Deze twee dudes, Patrick Garritsen en Mark Oldenhave, blazen nieuw leven in de vergeten blues, country en rock and roll. Verwacht de echte oude nummers, die je normaal niet zo snel zou horen op de feestjes. Gewapend met hun instrumenten zorgen ze voor een geweldig feest, voor jong en oud.

The Grand East | 22:15 – 23:15 
Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. En dat gewoon uut Twente! The Grand East is zo’n band die zich niks aantrekt van hypes of mode, maar gewoon elk podium bestormt alsof hun leven ervan af hangt. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Ze kunnen het overal en dat gaan ze bewijzen op Reurpop! Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard. Je vindt The Grand East vrijdag 14 juni in de Ranche.

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band | 00:00 – 01:00
That’s right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-­‐haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z’n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel, Mumford & Sons, Weeknd en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of ’69!

Bekijk hier alvast een impressievideo voor vrijdag 14 juni.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!