Uitrusten op de Reurpopzondag?!

Kallum an doen op zondag is zo 2021… of je nu 6 of 65 bent, i-j wilt d’r uut! En dan snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor den ganzen dag een programma in elkaar gesleuteld om de vingers bij af te likken…

De Balzaal
We beginnen de dag olderwets met Goedemorgen Reurpop. Ah, lekker! In de Balzaal met koffie en wat lekkers wakker worden bij de klanken van Die Slingetaler, de Sleppers en Ronnie Tober. Gemoedelijke gezelligheid, lange tafels en banken en goede muziek. Wat wil een mens nog meer op de zondagmorgen? Halverwege de middag schakelen we een tandje op en bijt Wir Sind Spitze! het spits af voor het middagprogramma. Spektakel! Daarna is het de beurt aan de Originals, gas d’r op en live verzoekjes aanvragen vanuit het speciale podium dat in de tent opgesteld staat! House of Rock pompt in moordend tempo de vetste rock-hit-medley de Balzaal in en maakt zich klaar om samen met jullie het licht uit te doen in de Balzaal. Uw huis DJ’s van vandaag zijn de Disco Daddies. Zij begeleiden u tussen alle acts door en laten u waar mogelijk even op adem komen. Succes gegarandeerd!

Wir-sind-spitze

Wir Sind Spitze!

Amsterdamse Plein
Afkomstig van Reurlse bodem en opgegroeid in het Reurpoptijdperk: T-Cota! Hij is vandaag gastheer én DJ op het Amsterdamse Plein. Pjotr, bekend van hits als “Zonneschijn” en “Verliezen Met Jullie” trapt de zondagmiddag af. Hierna is het de beurt aan Denzo Amaro die klaar is om een feestje te bouwen met de vetste Urban, R&B en Moombahton. Afsluiter op de zondagmiddag op het Amsterdamse Plein is Paul Sinha, onder andere bekend van “De Laatste” en “Ey Ey Ey”; swingen op het Plein!

Reurpop_Website_Pjotr

Pjotr

Greyhound Ranch
De kans is groot dat je de Dudes of Hengel op de Ranch tegenkomt op zondagmiddag. Dan staan disse kearls namelijk meermaals op de bühne om fijne stukjes Rock en Country ten gehore te brengen: Yee Haw! Rond het middaguur maakt Leavin’ Trunk hun muzikale opwachting op de veranda van de Ranche. Onlangs gaven deze lokale artiesten een try-out en lieten horen helemaal klaar te zijn voor hun optreden op Reurpop! Hierna is het beurt aan The Young River. Met een combinatie van Banjo, Mandoline, elektrische en akoestische gitaren brengen ze de Nashville sound gewoon naar de Achterhoekse weiden! Uiteraard mag Opschaakl’n in dit rijtje niet missen: Achterhoekse Dialectrock live van de buhne! Tijdens hun afscheidstournee kon Jaman Dut Voedertietels Reurpop simpelweg niet overslaan. Keihard rocken en knappen op de klassiekers van Jovink knapt deze band, met onder andere Richard “Gorro” Jansen, de planken van de Ranch! Onze, want zo mogen we ze inmiddels wel noemen, vrienden van Livin’ Room sluiten de Reurpopzondag op de Ranch af. Ah, dat voelt toch als thuuskommen?!

Reurpop - Opschaakl'n

Opschaakl’n

 

De Zandkoele
Ya man! Op zondagmiddag doen we het toch een beetje kallum an op de Zandkoele. Al dat gebater, gebeuk, gehos en gefeest is harstikke mooi maar soms wil je gewoon even chillen… en dat kan hier! Skank Dubious draait de gehele middag de vetste Reggea tracks, wat een feest! Vlak na het middaguur beklimt V.O.F. De Kunst het podium, bekend van hits als “Suzanne” en “Een Kopje Koffie” ! Herinneren we ons de hit “Parijs” nog? Kenny B bracht circa 7 jaar deze kneiter van een hit uit en neemt deze ongetwijfeld mee naar de Zandkoele, lekker hoor! Helaas is de onlangs overleden Doe Maar zanger Henny Vrienten niet meer onder ons. Gelukkig leeft de muziek van zijn band voort. Rondje Doe Maar brengt een muzikaal eerbetoon aan dé Nederlandse popsensatie van de jaren 80 door de grootste Doe Maar-hits ten gehore te brengen! Het afsluiten van de Reurpopzondag wordt op de Zandkoele een feestje hoor. Een Ode aan de Dijk brengt de mooiste de Dijk hits ten gehore. Wat wil je nog meer aan het eind van deze mooie zondagmiddag?

Kenny B

Kenny B

Op Deale
In een knusse gezellige setting luisteren naar de mooiste liedjes doen we ook deze zondagmiddag Op Deale. Marisa’s carrière ging op haar 14e al vliegend van start. Ze is onder andere bekend van The Voice Kids en trad al eens op Lowlands op. Ellis Newman is geen onbekende voor het Reurpoppubliek, want ze beklom al eerder het podium aan de Wiersseweg. Ze schrijft en zingt al jaren haar eigen liedjes en niet zonder succes, een aanrader! Al 11 jaar lang staan ze samen op het podium. Sophie Janna en Margot Merah vormen samen The Lasses. Ze hebben hun plek in de internationale folkscene meer dan verdiend. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht recht voor de raap en met humor, oftewel zoals het bedoelt is!

Site - Reurpop Artiest - Ellis Newman

Ellis Newman

Kindermiddag
Natuurlijk is er ook dit jaar meer dan genoeg te doen voor de kids. Nem die kleine Clowns gerust met noar Reurpop want het thema van dit jaar is Circus! Kom kijken naar spectaculaire circusshows en waan jezelf een echte artiest door circusworkshops te volgen. Clowns, ballonnen, bulten zandbakzand én natuurlijk onze mascotte Rupo zijn ook dit jaar aanwezig! Oh, en papa’s… Bobbi Eden komt met een speciaal kinderprogramma naar Reurpop. Zo gaat ze onder andere kinderverhalen voorlezen aan de kleine Reurpoppers, ut leaven zit vol verrassingen! Wisten jullie trouwens dat kinderen tot en met 12 jaar gratis naar binnen mogen op zondag?

Reurpop Zondag Kindermiddag

Foto van kindermiddag editie 2019