Van Yoga tot Oma Beb’s Bingo: deze 5 activiteiten moet jij meemaken

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Reurpop biedt drie dagen Muziek, Spektakel en Theater. Onze complete line-up is hier te vinden. Het tijdschema van de verschillende artiesten vind je hier. Hiernaast vind je nog diverse andere activiteiten op Reurpop. Hieronder hebben we ze voor je uitgelicht.

Oma Beb’s Bingo (vrijdagavond)

Denk je bij het woord ‘BINGO’ aan een buurthuis vol stempelende bejaarden, of een campingavond in de kantine, knus onder een TL-balk? Dan is het nu de hoogste tijd om kennis te maken met Oma Beb’s Bingo! Net als vorig jaar zet ze de Huiskamertent compleet op z’n kop tijdens Reurpop met haar heerlijke bingoshow. Vrijdagavond 14 juni van 21:00 uur – 22.00 uur.

Anti-kater ontbijt (zondagochtend)

Enkele weken geleden kondigden wij al aan dat we op Reurpop zondagochtend een Anti-kater ontbijt willen organiseren. Aan Mams Ruurlo de eer om die magen goed te vullen. Dat kun je wel aan haar toevertrouwen, want Mams Ruurlo bakt de heerlijkste uitsmijters. Bij een goed ontbijt hoort natuurlijk ook goede koffie. Laat dat maar aan La Dolce Barista over die vanuit zijn opvallende omgebouwde gele Citroën 2 uit 1973 de lekkerste koffie schenkt. Oma Bep is je gastvrouw deze ochtend en zal ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Een ander groot voordeel is dat je mooi op tijd bent voor het programma op zondag en je direct je eerste biertje onder het programma van Goedemorgen Reurpop kunt nuttigen. Ideaal. Het anti-kater ontbijt begint op zondag 16 juni om 10:30 uur tot 11:30 uur. Opgeven kan hier!

Yoga (zondagochtend)

Ze heeft er zin in! Jozien Jager van Joya Yoga, woonachtig in Ruurlo. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat yoga voor je kan betekenen. Ben jij er zondagochtend ook bij in de Zandkoele om helemaal ‘zen’ te worden? Een uber-relaxte manier om alweer de laatste Reurpopdag van 2019 te beginnen! Zen word je zondagochtend van 11:00 uur – 12:00 uur in de Zandkoele.

Goedemorgen Reurpop

Maar liefst zeven keer eerder is de zondag succesvol afgetrapt met een ouderwets gezellig koffieconcert. De Bargkapel, De Sleppers en ‘Rosamunde’ zanger Dennie Christian maken er samen met hen die niet meer tot in de late uurtjes hakken en hoken een bonte ochtend van! Om het feest compleet te maken wordt ook dit jaar een grandioze loting georganiseerd én hebben 65-plussers (net als kinderen t/m 13 jaar) gratis toegang tot Reurpop. Goedemorgen Reurpop start om 10:30 uur. Meer informatie vind je hier!

Kindermiddag (zondagmiddag)

De zondagmiddag van Reurpop staat bekend als dé dag voor jong en oud. Voor de Reurpoppers op leeftijd wordt traditiegetrouw Goedemorgen Reurpop georganiseerd, maar ook aan de jonge Reurpoppers wordt gedacht! Dit jaar wordt de kindermiddag mogelijk gemaakt door Plus Kogelman én de Reurpopvrijwilligers. Samen zorgen zijn wederom voor een supergezellige kindermiddag met dit jaar als thema: safari. Waan je op de Afrikaanse steppe en kijk uit naar zebra’s, giraffen, leeuwen en nijlpaarden! Zondagmiddag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Tijdschema

  • 12:00 uur: start kindermiddag
  • 12:00 uur – 12:45 uur: Kindershow van Plork en de Aannemers
  • 13:15 uur – 13:45 uur: Kinderkoor Sing a Song
  • 13:45 uur – 14:15 uur: DJ Timo de Feesttijger
  • 14:15 uur – 15:00 uur: Reptielenshow
  • 15:00 uur – 15:30 uur: DJ Timo de Feesttijger
  • 15:30 uur – 16:00 uur: Kinderbingo
  • 16:00 uur – 16:15 uur: DJ Timo de Feesttijger
  • 16:15 uur – 17:00 uur: Reptielenshow
  • 17:00 uur: einde kindermiddag
Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!