Welk type festivalganger ben jij? Tag jouw festivalmaatje!

Koop nu tickets!

Na twee jaar van afwezigheid zijn we weer terug! En in dat ene weekend in juni komen mensen, jong en oud, vanuit heel Nederland weer samen op Reurpop. We mogen weer gezellig samen zijn! Gezellig luisteren naar de dikste artiesten, gezellig danspasjes maken en gezellig genieten van heerlijke lekkernijen. Dit kleurrijke, diverse en gezellige festivalpubliek zorgt natuurlijk weer voor een aantal onmisbare festivaltypes. Spot jij jezelf of één van je vrienden en/of familie al bij deze 7 onmisbare festivaltypes?

The post-covid

Het is natuurlijk nog best onwennig, zo’n druk festival na twee jaren van stilte. Het dansritme zit er nog niet helemaal in en je babbeltje wat je voorheen had, is veranderd naar een gesprek over het weer. Onthoudt goed dat je hier niet alleen voor staat! Wees niet bang en maak die stap (binnen de anderhalve meter). Zoals altijd zorgen wij voor de muziek en de versnaperingen, en dan komen de danspasjes en die vlotte babbel van je zo weer uit de kast.

Reurpop-type-festivalganger-1

De Influencer

Hallo daar Bas Smit 2.0! De Influencer is het hele Reurpop weekend vergroeid met zijn/haar telefoon. Iedereen moet natuurlijk mee kunnen genieten. Terwijl je vriendinnen over het eten discussiëren, ben jij natuurlijk druk bezig om de juiste filter uit te kiezen voor je foto. Naarmate de avond vordert wordt de beeldkwaliteit langzaam wat minder, maar dat weerhoudt jou er niet van om rustig door te filmen. Video’s worden natuurlijk ook op de sociale media gepost, waarbij je zonder een drankje op toch misschien twee keer over na zou denken. Hè, Influencer zijn heeft ook zeker zijn voordelen. Als je stukjes van de filmt kwijt bent, staan deze vast nog in je camerarol! Stuur jij ons de leukste foto’s/video’s van Reurpop?

 

Reurpop-type-festivalganger-2

 

De herboren ouder

Na een volle agenda met alleen maar kinderfeestjes, avondjes op de bank en etentjes, kan de herboren ouder reikhalzend uitkijken naar dit festival. De kids blij met een nachtje bij opa en oma, en jij kan een avond met volle teuge genieten! En zijn de kids al wat ouders? Dat weerhoud je er natuurlijk absoluut niet van om lekker met ze mee te dansen tijdens Reurpop. Gooi die moves maar weer uit de kast en laat die jeugd maar zien hoe we het vroeger nog eens deden!

 

Reurpop-type-festivalganger-3

 

De Høker

Bier, kameraden en een hoop gezelligheid. Dat zijn de speerpunten voor deze festivalbezoeker. Vooraan staan bij ieder optreden is geen prioriteit, een dag of weekend met veel plezier en met een beetje gekkigheid wel. Het bier staat koud!

Høken Reurpop

De stille genieter

Vind je het wel leuk hier? Ja joh, als stille genieter laat je iedereen maar lekker gek doen en uit zijn dak gaan. Jij geniet rustig mee op de achtergrond met een drankje in je hand. Je geniet van alles om je heen. Heerlijk mensen kijken, niet tussen de grote mensenmassa en geen ingewikkelde dansmoves. Iedereen blij, jij blij!

 

Reurpop-type-festivalganger-5

 

De flaneerbeer

Jij bent geboren om te flaneren op festivals. De datum staat al in je agenda, je hebt de juiste zonnebril al uitgekozen en je pakt nog even wat extra sportschooluurtjes, om je je op je allerbest te verschijnen tijdens het Reurpop weekend. Er heeft al een maandenlange voorbereiding gedaan voor de kledingkeuze, waarbij natuurlijk rekening is gehouden met de weersvoorspellingen. Iedere dag dezelfde outfit is natuurlijk een NO-GO! Nog even oefenen op de dansmoves, en de flaneerbeer is 100% klaar voor het Reurpop weekend.

Reurpop-type-festivalganger-6

 

De Avonturier

Zeg ik festival, dan zeg jij: “I’m going on an adventure”. Of je nou met 3 of met 10 vrienden aankomt op het festival, ben jij toch altijd degene die even alleen naar het toilet gaat, nieuwe vrienden maakt, en vervolgens je dag met hen vervolgt. Je eigen vrienden zijn dit natuurlijk al lang van je gewend, dus maken zich geen grote zorgen over je tijdelijke vermissing. En al ben je je nieuwe vrienden ook weer kwijt, vermaak jij je alsnog voor 10!

 

Reurpop-type-festivalganger-7

Koop nu tickets!