Welk type festivalganger ben jij? Tag jouw festivalmaatje!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ben jij elk jaar weer te vinden Reurpop? Dat ene weekend in juni komen mensen, jong en oud, vanuit verschillende steden en dorpen samen op Reurpop. Dit om naar hun favoriete artiesten te luisteren, de nieuwste dansmoves uit te proberen, te genieten van culinaire hoogstandjes of gewoonweg voor een dag of weekend vol gezelligheid. Een uurtje mensen kijken laat al snel zien dat het publiek heel divers is. Welk type festivalganger ben jij? Deze 5 type festivalgangers kom je vrijwel áltijd tegen!

De diehard

Een optreden missen om even te relaxen of een burger te eten? Even wegdutten in de hangmat of gezellig in het zonnetje zitten met een biertje of wijntje en een goed gesprek? Geen sprake van! De diehard festivalganger bereidt zich voor en heeft een strakke planning om bij alle optredens van zijn of haar favoriete artiesten & bands vooraan te kunnen staan! Niet vooraan staan en keihard meezingen, is een no go.

Reurpop diehard

De fashionist(a)

Niet de muziek maar de outfit maakt het festival voor dit type festivalganger. Uren voorbereiden op die unieke combinatie en het maken van die ene perfecte foto zijn dan ook een must! Smartphone in de hand en ieder uur een nieuwe statusupdate, een fashionist(a) pur sang.

Fashionista

De Hippie

Peace, Love en Happiness zijn het motto. De sfeer en gemoedelijkheid zijn de leidraad voor deze festivalganger. Ongeacht het weer, het liefst op blote voeten in het gras, genieten van de vrolijke klanken van de muziek. Een kus en een knuffel, het hoort er allemaal bij. Op pad met deze festivalganger, zorgt gegarandeerd voor een relaxte dag.

Hippie Reurpop

De Høker

Bier, kameraden en een hoop gezelligheid. Dat zijn de speerpunten voor deze festivalbezoeker. Vooraan staan bij ieder optreden is geen prioriteit, een dag of weekend met veel plezier en met een beetje gekkigheid wel.

Høken Reurpop

De muurbloem

Laat iedereen maar lekker gek doen en uit z’n dak gaan, deze festivalbezoeker geniet op de achtergrond met een drankje van alles om zich heen. Heerlijk mensen kijken, niet tussen de grote mensenmassa en geen ingewikkelde dansmoves. Kortom een stille genieter.

Reurpop chillen

Stille genieter Reurpop

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!