Wir Sind Spitze, House of Rock en The Originals complementeren de Balzaal!

Koop nu tickets!

Zondagmiddag 12 juni maakt de Balzaal zich op voor een Grande Finale. De drie acts die deze middag geprogrammeerd staan zitten barstensvol energie, zorgen voor spektakel en maken er een wervelende show van. De eerste in lijn van drie is powerband Wir Sind SPITZE! Rechtstreeks uit de Zuid-Limburgse heuvels slingeren zij een woeste mix van volksmuziek, dance en schlagers de feesttent in. Jawohl! Als tweede is het de beurt aan House Of Rock, een partyrockband die zijn weerga niet kent. Ja gaat de ‘guilty pleasures’ uit de jaren negentig herbeleven zoals je ze nog nooit beleefd hebt, van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited: alles knalt in een vliegensvlugge medley door de tent! The Originals zijn de spreekwoordelijke klap op de vuurpijl. Zij spelen alles, maar dan ook werkelijk álles op verzoek. Al jarenlang een begrip in festivalland en op de landelijke radio. Bedenk welk liedje je wil horen, vraag het aan en zij spelen het. Je eigen real-life jukebox!

Feest met hoofdletter F, daar zorgt Wir Sind SPITZE! voor. Deze bonte verzameling (van potige) mannen uit Limburg zorgen dat je tijdens hun concerten wordt meegezogen in een interactieve show waarin humor en eigen mash-up brouwsels hoog in het vaandel staan. Voorzien van dikke blazers en vliegensvlugge accordeonmuziek dompelen zij allerlei muziekstijlen in een muzikale blender. Het resultaat laat zich verassend lekker smaken en bezorgen je een feestervaring waarbij je niet stil kunt blijven staan. Jetzt gehts los!

Stel hè, stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak.. Met dat ingedachte begonnen de muzikanten van House of Rock hun avontuur. Allen hun sporen reeds verdient in het rockcircuit, bundelden zij hun krachten om de zogenaamde ‘foute plaatjes’ uit de jaren negentig van nieuw elan te voorzien. Met windkracht 10 blaast deze powerformatie alle bekende hits de tent in! Razendsnelle medley’s vliegen je om de oren: geen keyboards en computers maar ronkende gitaren en explosieve percussie. GAS!

Mocht je na drie dagen Reurpop nog steeds je favoriete nummer niet gehoord hebben dan is dit je kans! The Originals spelen alles, maar dan werkelijk ook álles op verzoek. Het publiek, jij dus, staat centraal tijdens deze onovertroffen show. Vanaf het ‘verzoekjespodium’ dat midden in de tent opgesteld staat, vraag je live en direct je verzoekje aan. Hoe gaaf is dat?! Aanstekelijk enthousiasme, instrumentale acrobatiek, felle roze pakken en muzikanten die hun vak als geen ander verstaan: The Originals gaan voor een spetterende finale zorgen. Be there!

Koop nu tickets!