Boek 12,5 jaar Reurpop gelanceerd

Koop nu tickets!

Sinds jaar en dag is Reurpop een begrip in Ruurlo en (verre) omstreken. Waar het in het begin vooral voor Reurlse inwoners een feest was, heeft het festival inmiddels haar vleugels uitgeslagen in de regio. Nu Reurpop een leeftijd van 12,5 jaar heeft bereikt, was het tijd om iets bijzonders te doen: het uitgeven van een jubileumboek!

Het boek 12,5 jaar Reurpop staat vol met foto’s van vele prachtige festivalgangers, lokale- en (inter)nationale artiesten, sponsoren en een fantastische club vrijwilligers. Deze beelden worden aangevuld door exclusieve interviews met enkele bekenden van Reurpop en diverse artiesten (o.a. Bökkers, Dries Roelvink en Suzan & Freek). Daarnaast zijn er voor de fanatiekeling exact 100 Reurpopweetjes in het boek terug te vinden. Kortom, een boek vol mooie momenten waar we het hopelijk over 12,5 jaar nog over hebben. Los daarvan steun je Reurpop in een tijd waarin de evenementenbranche hard geraakt wordt. Ook wij ontkomen daar helaas niet aan.

Verkooppunten

Hol dus snel naar een van de verkooppunten en schaf voor jou, je vrienden of familie een boek aan. Hiermee steun je niet alleen ons, maar kom je deze rare tijden hopelijk ook nét iets makkelijker door. Het boek 12.5 jaar Reurpop wordt voor € 20,- bij onderstaande verkooppunten verkocht. Online bestellen kan via boek.reurpop.nl.

Focus Fashion
Dorpsstraat 13, Ruurlo

Everwennink
Leeuwerikstraat 4, Ruurlo

Koop nu tickets!