Mededeling Reurpoporganisatie

Mededeling Reurpop

Door de voortdurende coronapandemie hebben we eerder dit jaar helaas moeten besluiten om Reurpop Festival 2021 af te gelasten. Om inwoners van Ruurlo in deze moeilijke tijd toch een vorm van vermaak te kunnen bieden werd het idee geboren om een terraseditie van Reurpop te organiseren. Deze vond vanavond plaats met 9 voertuigen, mogelijk gemaakt door onze enthousiaste vrijwilligers en ondernemers uit de hele regio. Het heeft voor de organisatie altijd voorop gestaan om de geldende coronamaatregelen op te volgen. Er is voorafgaand aan het evenement dan ook uitvoerig contact geweest met lokale autoriteiten om alles in goede banen te leiden. Helaas is het niet gelukt alle betrokkenen de regels en instructies op te laten volgen en dit betreuren we ten zeerste.

Dit heeft tot gevolg gehad dat we het evenement hebben moeten annuleren. Ook de editie van morgen zal geen doorgang vinden. Hiervoor bieden we namens de organisatie onze excuses aan.

Reurpop 2021 in vertrouwde vorm afgelast

Reurpop

Mogelijkheid tot doneren of terugstorten geld

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar onder de huidige omstandigheden kan Reurpop 2021 in haar vertrouwde vorm geen doorgang vinden. De impact die het COVID-19 virus heeft op de voorbereiding van ons festival is groot. In welke vorm is het dan wel mogelijk en wanneer? Het is allemaal erg onzeker. 

Lees meer …

Terugblik: Reurpop verlicht lucht boven Ruurlo

Reurpop verlicht lucht boven Ruurlo

Op kerstavond lanceerden wij onze kerstboodschap. Het werd een boodschap van hoop. We maakten een video over de leegte in ons dorp, met een terugblik naar de mooie festivalmomenten die ongetwijfeld weer komen gaan. De video sluit af met de boodschap: hou vol, want er is licht aan het einde van de tunnel.

Lees meer …

Reurpop brengt spreekwoordelijk licht

Reurpop brengt licht

We kunnen terugblikken op een turbulent jaar. Een jaar waarin dingen welke als vanzelfsprekend leken ineens niet meer konden. Het zette bijna ieders leven op zijn kop. Het einde van dit bijzondere jaar nadert, wat maakt dat we naast terugblikken ook weer vooruit willen kijken. 

Lees meer …

Kado’s voor de feestdagen

Feestdagen kado

Pssst! Leuk Kerstkado kopen? Wij hebben 3 opties voor je!

  1. Na jaren zijn ze er weer: onze Rupo knuffels! 🐶 Voor slechts € 12,50 bezorgen we Rupo gratis bij je thuis (in de Achterhoek).
    Bestellen kan hier!
  2. Lekkere fles Oele shot!
    Bestellen kan door te mailen naar: info@oeleshot.nl
  3. Boek 12,5 jaar Reurpop! Voor slechts € 20 bezorgen we het boek gratis bij je thuis (in de Achterhoek).
    Bestellen kan hier!

Bestellingen zijn binnen een week bij je thuis bezorgd!

 

 

Drie dagen genieten in openluchttheater Lichtenvoorde

Openluchttheater Lichtenvoorde

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september presenteert Openluchttheater Lichtenvoorde in samenwerking met Reurpop een openluchtprogramma. Er is voor ieder wat wils: op vrijdagavond is er cabaret, op zaterdag wordt de bezoeker getrakteerd op pop/rock en op de zondag wordt er – zoals je van ons gewend bent – aan de kids gedacht met een kindermiddag. Zo is er toch nog een beetje Reurpop!
Lees meer …

Vrijwilliger aan het woord – Eric Hissink

Elk jaar kan Reurpop rekenen op de steun van fantastische sponsoren. Dat gaat gepaard met flink wat werk. Denk aan de communicatie met de sponsoren, het organiseren van sponsorbijeenkomsten, het sturen van facturen en het realiseren van alle sponsoruitingen. Eric Hissink, lid van de sponsorcommissie, is hier medeverantwoordelijk voor.

Lees meer …