Jebroer, Dansado en de Feestmeester en meer op Reurpop!

Een nieuwe dag, en dus weer een nieuwe bekendmaking. De balzaal zal op vrijdagavond 10 juni weer helemaal op zijn kop worden gezet, met onder andere Jebroer, Dansado en de Feestmeester, Martin Scheffer en Majestix. Als je nog geen kaarten hebt, is dit ZEKER een reden om ze nog snel aan te schaffen, want dit wil je echt niet missen! 

Lees meer …

Resco completeert hoofdsponsorenkwartet!

Resco hoofdsponsor

We zijn ontzettend blij bekend te kunnen maken dat Resco zich toevoegt aan de drie hoofdsponsoren die het Reurpopfestival al had. Naast Resco zijn Focus Fashion, LGI (voorheen Eijgenhuijsen) en BZV hoofdsponsor.

Lees meer …

Hardstylebazen B-Front en Bass Modulators op Reurpop!

Bass Modulators

Het wordt een energieke zaterdagavond in de Zandkoele op Reurpop. De Zandkoele zal op zijn kop staan, met een avondje harde beats! En dit kan zeker niet zonder een top line-up. De grootste hardstyle bazen staan klaar om er een knallend feest van te maken. Kom zaterdagavond 11 juni naar de Zandkoele en stamp mee met: Hypnose, Inpulsa, Plug ’N Play, B-Front en Bass Modulators!

Lees meer …

Wir Sind Spitze, House of Rock en The Originals complementeren de Balzaal!

Reurpop_Website_Wir Sind Spitze, House of Rock en The Originals complementeren de Balzaal!

Zondagmiddag 12 juni maakt de Balzaal zich op voor een Grande Finale. De drie acts die deze middag geprogrammeerd staan zitten barstensvol energie, zorgen voor spektakel en maken er een wervelende show van. De eerste in lijn van drie is powerband Wir Sind SPITZE! Rechtstreeks uit de Zuid-Limburgse heuvels slingeren zij een woeste mix van volksmuziek, dance en schlagers de feesttent in. Jawohl! Als tweede is het de beurt aan House Of Rock, een partyrockband die zijn weerga niet kent. Ja gaat de ‘guilty pleasures’ uit de jaren negentig herbeleven zoals je ze nog nooit beleefd hebt, van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited: alles knalt in een vliegensvlugge medley door de tent! The Originals zijn de spreekwoordelijke klap op de vuurpijl. Zij spelen alles, maar dan ook werkelijk álles op verzoek. Al jarenlang een begrip in festivalland en op de landelijke radio. Bedenk welk liedje je wil horen, vraag het aan en zij spelen het. Je eigen real-life jukebox!

Lees meer …

Rock, soul en country in de Greyhound Ranch op de Reurpop zaterdag!

Reurpop_Website-Rock, soul en country in de Greyhound Ranch op de Reurpop zaterdag

That’s right, folks! Ook dit jaar is er alle ruimte om te genieten van de lekkerste rock, soul en country music en dat allemaal in de Greyhound Ranch. Dus trek die cowboylaarzen maar uit de kast en kom genieten van Miller and the Tone Machine, Cash the Tribute, The Tarn House Renegades en Dudes of Hengel, op zaterdag 11 juni 2022!  Lees meer …

Thema circus op de Reurpopkindermiddag!

Reurpop kindermiddag

Komt dat zien! Natuurlijk wordt ook dit jaar weer aan de kleine Reurpoppers gedacht! De Reurpop kindermiddag van zondag 12 juni zal dit jaar in het teken staan van het thema Circus. De kindermiddag wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Plus Stam. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen, evenals opa’s en oma’s (65+). Lees meer …

Stef, Mart Hillen, Merel Sophie & 2FINE in de huiskamertent op Reurpop

Website-Header-Reurpop-2 Fine-Merel Sophie-Mart Hillen-Stef

Reurpop 2022, met natuurlijk wederom onze huiskamertent! We laten je ook dit jaar weer thuis voelen, in onze oude en vertrouwde huiskamertent! We vallen gelijk maar even met de deur in huis! Ding, dong… Wij heten u welkom aan vier TOP-talenten die zaterdag 11 juni te vinden zijn in onze huiskamertent; Stef, Mart Hillen, Merel Sophie & 2FINE!

Lees meer …

Welk type festivalganger ben jij? Tag jouw festivalmaatje!

Festivalganger-Reurpop

Na twee jaar van afwezigheid zijn we weer terug! En in dat ene weekend in juni komen mensen, jong en oud, vanuit heel Nederland weer samen op Reurpop. We mogen weer gezellig samen zijn! Gezellig luisteren naar de dikste artiesten, gezellig danspasjes maken en gezellig genieten van heerlijke lekkernijen. Dit kleurrijke, diverse en gezellige festivalpubliek zorgt natuurlijk weer voor een aantal onmisbare festivaltypes. Spot jij jezelf of één van je vrienden en/of familie al bij deze 7 onmisbare festivaltypes?

Lees meer …