Aftermovie Reurpop 2022

Aftermovie Reurpop

Het begin van de zomer 🌞 is voor ons bijzonder 🙏 Zo bijzonder, dat we er een documentaire van hebben laten maken. Wat drijft de generaties die samenkomen? 👶👵 Is geluk overdraagbaar? 🍀 Laat je meenemen op een reis vol verwondering en groepsgevoel 😍🧳 #RP22 #Reurpop #aftermovie #2022 #muziek #spektakel #theater #achterhoek #ruurlo #festival

Voorkom keuzestress aan de bar; dit zijn onze drankjes tijdens RP22!

Drankjes Reurpop

Een festival kan bijna niet zonder. Het is de brandstof waarmee je het weekend doorkomt, een heerlijk (alcoholisch) drankje. En omdat het aftellen nu echt is begonnen, willen we jullie kennis laten maken met onze drankjes. Een kijkje in ons assortiment om de keuze straks bij de bar te vergemakkelijken:

Lees meer …

Vanavond is het zover… Reurpop 2022

Reurpop Openingszinnen Website

Vanavond is het zover: de start van Reurpop 2022! De opbouw is bijna klaar, met dank aan onze fantastische vrijwilligers! De weergoden staan ons dit jaar bij, dus ga hard, lekker en los op The Partysquad en feest elke dag alsof het je laatste is met Jebroer! Dans lekker fout tijdens de Foute Party en ga op kroegentocht bij het Amsterdamse Plein met Peter Beense. En niet te vergeten; de nieuwe Circus Carnivale tent maakt dit jaar zijn opkomst! Dus even Opschaakl’n en gaan! Check nog snel even de line-up en mis geen enkel optreden!

Lees meer …

Hop, hop, zet die muntenbak op zijn kop!

Reurpopmunt met pensioen

Zoeken hier en zoeken daar, van die paarse munten heb jij er vast nog wel een paar! Het wordt hoog tijd om je munten uit te geven, want die breekbare munten wordt het nieuwe streven. Tijdens aankomende editie kun je voor het laatst met de paarse munt eten en drankjes halen. Misschien liggen je munten tussen je sieraden en kralen? 

  • Dit jaar laatste jaar om de paarse Reurpop munt (en gele halve munten) uit te geven
  • Vanaf 2023 gaan we gebruikmaken van breekbare munten

Uitrusten op de Reurpopzondag?!

Reurpop Zondag

Kallum an doen op zondag is zo 2021… of je nu 6 of 65 bent, i-j wilt d’r uut! En dan snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor den ganzen dag een programma in elkaar gesleuteld om de vingers bij af te likken…

Lees meer …

Voorzitters-wissel Stichting De vrienden van Reurle organisatie Reurpop

Voorzitterswissel Reurpop

Via onze mediapartner Achterhoek Nieuws

Martijn Klein Brinke geeft stokje door aan Luuk Rouwhorst
Door journalist Jan Hendriksen

RUURLO – De magische poorten van het driedaagse Ruurlose muziek-, theater- en spektakelfestival Reurpop aan de Wiersseweg gaan op vrijdagavond 10 juni weer wagenwijd open. De organisatoren onder leiding van voorzitter Martijn Klein Brinke van Stichting De Vrienden van Reurle staan te trappelen om eindelijk na twee loze Reurpopjaren weer te doen waar ze goed in zijn. Een perfect afwisselend feestspektakel organiseren. Dat is tijdens al die voorgaande twaalf edities namelijk wel gebleken.

Lees meer …