Reurpop doet mee aan Rabo ClubSupport

Reurpop-10-dagen

Lieve volgers! Hoewel we in erg onzekere tijden leven, zijn wij niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Als een fysiek festival even niet mogelijk is, dan doen we het toch gewoon digitaal?! Daarvoor hebben wij echter wel jullie steun nodig. Stichting de Vrienden van Reurle, organisator van het Reurpopfestival doet mee aan de actie Rabo ClubSupport. 

Lees meer …

Drie dagen genieten in openluchttheater Lichtenvoorde

Openluchttheater Lichtenvoorde

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september presenteert Openluchttheater Lichtenvoorde in samenwerking met Reurpop een openluchtprogramma. Er is voor ieder wat wils: op vrijdagavond is er cabaret, op zaterdag wordt de bezoeker getrakteerd op pop/rock en op de zondag wordt er – zoals je van ons gewend bent – aan de kids gedacht met een kindermiddag. Zo is er toch nog een beetje Reurpop!
Lees meer …

Vrijwilliger aan het woord – Eric Hissink

Elk jaar kan Reurpop rekenen op de steun van fantastische sponsoren. Dat gaat gepaard met flink wat werk. Denk aan de communicatie met de sponsoren, het organiseren van sponsorbijeenkomsten, het sturen van facturen en het realiseren van alle sponsoruitingen. Eric Hissink, lid van de sponsorcommissie, is hier medeverantwoordelijk voor.

Lees meer …

Vrijwilliger aan het woord – Bianca Pasman

De bekende paarse munten; wie heeft ze niet thuis in de ‘muntenpot’. Achter de verkoop van deze festivalmunten zit een heel team dat alles regelt. Bianca Pasman is één van de kassaverantwoordelijken.

Lees meer …

Vrijwilliger aan het woord – Joost Leusink

Joost is al zes jaar vrijwilliger. Zijn taken zijn niet voor iedereen even zichtbaar, maar daarom zeker niet minder belangrijk. Heb jij je namelijk ooit afgevraagd waarom je geen servicekosten hoeft te betalen als je een kaartje voor Reurpop koopt ?

Lees meer …

Vrijwilliger aan het woord – Sofie Radstaak

Net 20 lentes jong maar al een fanatieke vrijwilliger. Maak kennis met Sofie. Ze steekt niet alleen bij Reurpop haar handen uit de mouwen tijdens de opbouwweek maar ook via Jong Gelre vervult ze veel vrijwilligerstaken.

Lees meer …

Vrijwilliger aan het woord – Rieco Zimmerman

Rieco is vrijwilliger vanaf het eerste uur. Misschien ook wel logisch als de voorzitter van Stichting ‘De vrienden van Reurle‘ één van je beste vrienden is. Rieco staat elk jaar achter de bar en dat vindt hij de leukste kant van de bar. Sfeer, daar draait het bij hem om.

Lees meer …

Marise op Reurpop 2021!

We moeten nog even wachten tot volgend jaar, des te meer reden om alvast een nieuwe artieste voor de line-up van Reurpop 2021 bekend te  maken. Niemand minder dan Marise uit het Achterhoekse Baak komt volgend jaar onze line-up versterken! 

Lees meer …

Boek 12,5 jaar Reurpop gelanceerd

Reurpopboek

Sinds jaar en dag is Reurpop een begrip in Ruurlo en (verre) omstreken. Waar het in het begin vooral voor Reurlse inwoners een feest was, heeft het festival inmiddels haar vleugels uitgeslagen in de regio. Nu Reurpop een leeftijd van 12,5 jaar heeft bereikt, was het tijd om iets bijzonders te doen: het uitgeven van een jubileumboek!

Lees meer …