Nachtoele-actie komt terug op Valentijnsdag!

Reurpop Nachtoele-actie

Jaren geleden startte Reurpop, speciaal voor fans van het festival, de Nachtoele-actie. Een nachtelijke kaartverkoop met veel gezelligheid, vermaak én mooie kortingen. Na jaren van afwezigheid wordt deze actie nieuw leven ingeblazen op Valentijnsdag! Ben jij er weer bij?

Lees meer …

Aftermovie Reurpop 2022

Aftermovie Reurpop

Het begin van de zomer 🌞 is voor ons bijzonder 🙏 Zo bijzonder, dat we er een documentaire van hebben laten maken. Wat drijft de generaties die samenkomen? 👶👵 Is geluk overdraagbaar? 🍀 Laat je meenemen op een reis vol verwondering en groepsgevoel 😍🧳 #RP22 #Reurpop #aftermovie #2022 #muziek #spektakel #theater #achterhoek #ruurlo #festival

Voorkom keuzestress aan de bar; dit zijn onze drankjes tijdens RP22!

Drankjes Reurpop

Een festival kan bijna niet zonder. Het is de brandstof waarmee je het weekend doorkomt, een heerlijk (alcoholisch) drankje. En omdat het aftellen nu echt is begonnen, willen we jullie kennis laten maken met onze drankjes. Een kijkje in ons assortiment om de keuze straks bij de bar te vergemakkelijken:

Lees meer …

Vanavond is het zover… Reurpop 2022

Reurpop Openingszinnen Website

Vanavond is het zover: de start van Reurpop 2022! De opbouw is bijna klaar, met dank aan onze fantastische vrijwilligers! De weergoden staan ons dit jaar bij, dus ga hard, lekker en los op The Partysquad en feest elke dag alsof het je laatste is met Jebroer! Dans lekker fout tijdens de Foute Party en ga op kroegentocht bij het Amsterdamse Plein met Peter Beense. En niet te vergeten; de nieuwe Circus Carnivale tent maakt dit jaar zijn opkomst! Dus even Opschaakl’n en gaan! Check nog snel even de line-up en mis geen enkel optreden!

Lees meer …

Hop, hop, zet die muntenbak op zijn kop!

Reurpopmunt met pensioen

Zoeken hier en zoeken daar, van die paarse munten heb jij er vast nog wel een paar! Het wordt hoog tijd om je munten uit te geven, want die breekbare munten wordt het nieuwe streven. Tijdens aankomende editie kun je voor het laatst met de paarse munt eten en drankjes halen. Misschien liggen je munten tussen je sieraden en kralen? 

  • Dit jaar laatste jaar om de paarse Reurpop munt (en gele halve munten) uit te geven
  • Vanaf 2023 gaan we gebruikmaken van breekbare munten