Danny Froger, Senna, Jeremy Buttner en T-Cota wisselen elkaar af op de zondagmiddag

Koop nu tickets!

Scoor morgen tijdens de Nachtoele-actie alvast je Reurpopkaarten, want zondagmiddag 4 juni wordt het één-en-al (Hollandse) gezelligheid, daar waar voorheen het Amsterdams Plein te vinden was! (hierover snel meer)

Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten. Op 16-jarige leeftijd trad Danny samen met vader René al op voor 50.000 man publiek in de Amsterdam ArenA! Een aantal jaren later, na veel ervaring als zanger opdoen en keihard werken, stond zijn eerste single ‘Vandaag’ enkele weken in diverse hitlijsten op de nummer 1 positie. Vanaf dan zit Danny’s carrière flink in de lift. Zijn tweede single, de uptempo ‘zomerplaat ‘Harder’, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden: ‘Bailar Conmigo’, ‘Mijn Alles’ en ‘Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bent’ om er een paar te noemen. 

In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: ‘Grote Kleine Meid’. Hiernaast kent men Danny ook van TV programma’s als; ‘Expeditie Robinson’, ‘Groeten uit 19xx’, ‘Boxing Stars’, ‘The Roast of Johnny de Mol’, ‘Lieve Frogers’ en ‘De Alleskunner VIPS’. 

Senna

Ook bij zangeres Senna uit Helmond zit muziek al vanaf jongs af aan in het bloed; als klein meisje zong ze namelijk al uit volle borst mee met André Hazes en andere Nederlandstalige artiesten. Senna weet dan ook al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten. Ze behaalde in de finale van TV Programma ‘We Want More’ een knappe tweede plaats en maakte diepe indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis.

Haar grootste droom kwam daarna uit toen ze werd uitgenodigd om te zingen tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ in de Ziggo Dome en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Optreden en sfeer maken is haar op het lijf geschreven. Een ding is zeker; deze jonge meid heeft een strot waar je U tegen zegt en waar we gaan nog veel van gaan horen! De gewaagde opvolger van Samantha Steenwijk komt eraan!

Jeremy Buttner

De afgelopen jaren hebben wij Jeremy Buttner en Thomas Kersten regelmatig de zaal op zijn kop zien zetten tijdens de Thom & Jerry Show, maar nu timmert Jeremy ook solo flink aan de weg. Zijn unieke en zuivere stem in combinatie met zijn relaxte persoonlijkheid zorgen ervoor dat hij mensen weet te raken met zijn muziek. Van gezellige muziek, intieme nummers, tot aan de beroemde uithalen: Jeremy doet het gewoon! Met hits als ‘Verliefd op de zomer’ en ‘Ik kijk omhoog’, raakt Jeremy meningen in het hart. Zijn Nederlandse meezingers spreken namelijk tot ieders verbeelding en zorgen voor een memorabel optreden. Inmiddels staat deze rasartiest op menig feest & festival en natuurlijk is hij ook dit jaar weer op Reurpop, om een flinke dosis gezelligheid en saamhorigheid te brengen.

T-Cota 

Een andere artiest waarbij muziek door het bloed kruipt is Teije van Tuil. Het gevoel voor ritme was al hoorbaar toen hij op 4 jarige leeftijd achter het drumstel kroop… Het verbaasde dan ook niemand toen Teije al 10-jarige leeftijd zijn eerste DJ-tafel kocht  om elektrische beats te maken. Met veel enthousiasme speelde hij aanvankelijk voor familie, vrienden en gasten van café restaurant de Keizerskroon. Niet veel later werd Teije gevraagd te draaien op feesten en evenementen, waardoor Ruurlo binnen een mum van tijd kennis maakte met DJ T-COTA. En ook dit jaar mogen we weer ongegeneerd dansen op zijn lekkerste deuntjes.

Koop nu tickets!