JPR Strinxband, In Your Honor – Foo Fighters Tribute Band & Mother Mercury op de Reurpopvrijdag!

Koop nu tickets!

Als je houdt van amusement, toffe bands, rock-‘n-roll, authenticiteit en gewoon de allerbeste nummers aller tijden, kom dan zeker langs op vrijdagavond bij onze nieuwe stage! Over de precieze locatie horen jullie later meer, maar de sterren van deze avond zijn al wel bekend. Lees hieronder verder.

JPR Strinxband – 20.30 uur

Met heart & soul, gewoon lekker rock-’n-roll! Houd je ook van kneiterse en vurige rock? Mis de JPR Strinxband dan zeker niet! Deze zeer ervaren rockers met al 20 jaar ervaring gaan jullie voorzien van een rauwe sound à la Stones en Brood uit de 70’s. JPR Strinxband is een rauwe live rockband, geen standaard meuk en pure passie voor muziek. Het repertoire is vernieuwend en breed, met onder andere The Who, Aerosmith, R.E.M., The Rolling Stones, David Bowie, The Beatles en nog veel meer! Na optredens bij de Zwarte Cross en voorprogramma’s bij Normaal, Golden Earring en DI-RECT, zijn ook wij Ruurloërs aan de beurt om te mogen genieten van deze veelzijdige band! Gewoon knappen met die hap!!

In Your Honor – Foo Fighters Tribute Band – 22.15 uur

In Your Honor – Een echte Foo-Fighters beleving! Er waren eens… zes muzikanten die in 2014 samenkwamen om een eerbetoon te brengen aan een van de beste bands van de laatste twee decennia: Foo Fighters.

Vanaf de eerste tot aan de laatste noot barst de energie van deze muzikanten los. Met dezelfde kenmerkende live elementen, leunt deze show heel dicht aan bij die van Foo Fighters. Op het podium combineert de Belgische band pure kracht met ingetogen en gepassioneerde momenten die alleen echte fans van de muziek kunnen brengen. Combineer non-stop amusement op het podium met een charismatische Dave Grohl lookalike, drie gitaristen, een bassist en een drummer en je krijgt de perfecte en complete tributeshow!

Mother Mercury – 00.00 uur

De mannen van het Belgische Mother Mercury brengen een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet gemakkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer!! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kunt genieten van de songs zoals je ze kent van de legendarische albums. Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat hits van Queen speelt. Deze tribute act zet een liveshow neer waarbij je het gevoel krijgt alsof je zelf bij de legendarische live concerten van Queen op Wembley ‘96 en Live Aid ’85 aanwezig bent!

They WILL rock you!! 🤘🏽🎸

Koop nu tickets!