Kerstactie Reurpop geslaagd!

Vanaf kerstavond tot en met Kerst was op het Kerkplein in Ruurlo een groot hart te bewonderen. Overdag zag je de plattegrond van Ruurlo, maar in de avond werden persoonlijke boodschappen zichtbaar. Inwoners kregen de kans om via onze website een liefdevolle boodschap in te sturen. Daar werd massaal gehoor aan gegeven. Ruim 100 boodschappen werden ingestuurd.

Middels een projector werd vanaf het dak van Focus Fashion de boodschap op het doek geprojecteerd. De teksten waren divers. Enkele teksten: “Dat iedereen volgend jaar weer gezond mag zijn en de ondernemers weer volop open kunnen”, “Geniet van familie en vrienden om je heen en laten we met z’n allen lief zijn voor elkaar.”, “Iedereen blijf gezond en let op elkaar! Onmeundig mooi 2022 gewenst!” en “Ik hoop dat Reurpop 2022 doorgaat!”.

Het doel van Reurpop was hiermee geslaagd. Namelijk om mensen in turbulente tijden een hart onder de riem te steken. Liefde overwint tenslotte alles. Speciale dank gaat uit naar Delighted, Focus Fashion, Nummer 13 en Bennie Wassink voor het mogelijk maken van deze actie.