Love, Peace and Happiness: hoofdsponsoren klaar voor Reurpop 2023!

Koop nu tickets!

Wijde broekspijpen, lange haren en vrolijke bloemenprints; de hoofdsponsoren van Reurpop 2023 wanen zich weer even terug in de sixties en seventies. Zij zijn in ieder geval klaar voor een weekend Love, Peace and Happiness (& Music) tijdens Reurpop en kunnen dan ook niet wachten totdat het zover is!

Reurpop kan dit jaar rekenen op de steun van maar liefst vijf fantastische hoofdsponsoren! LGI Netherlands, Focus Fashion (twee sponsoren van het eerste uur), BZV Zonwering, Resco Gevelrenovatie & Isolatie en De Tapperij, hebben voor de veertiende editie van Reurpop hun steun toegezegd. Als nieuwe hoofdsponsor, maar zeker geen onbekende naam, heten wij De Tapperij van harte welkom bij de Reurpopfamilie!
Deze vijf prachtige bedrijven gaan er samen met Stichting ‘De Vrienden van Reurle’ alles aan doen om Reurpop dit jaar weer tot een groot succes te maken!

De hoofdsponsoren zijn de afgelopen jaren onmisbaar geweest voor Reurpop. Want, hoewel het festival zonder haar inmiddels 600 vrijwilligers nergens is, kan het festival ook niet zonder trotse sponsoren zoals deze. 

Wij vinden het prachtig om Reurpop als hoofdsponsor te ondersteunen met Resco Gevelrenovatie & Isolatie, omdat Reurpop mensen en bedrijven uit de regio samenbrengt.
Reurpop is er voor alle leeftijden en doet er alles aan om iedereen zich thuis te laten voelen op het festival.
Zoals wij bij onze klanten zorgen voor een aangenaam thuis, zo zorgt Reurpop voor haar bezoekers. – Thomas Kersten

Foto sponsoren

Foto: JTDproducties/Joris Telders

 

PS Kun jij al raden wat het thema is van de nieuwe area tijdens de aankomende editie van Reurpop?

Reurpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni. Wil je kaarten voor het festival? Koop ze hier!

Koop nu tickets!