Resco completeert hoofdsponsorenkwartet!

Koop nu tickets!

We zijn ontzettend blij bekend te kunnen maken dat Resco zich toevoegt aan de drie hoofdsponsoren die het Reurpopfestival al had. Naast Resco zijn Focus Fashion, LGI (voorheen Eijgenhuijsen) en BZV hoofdsponsor.

De link vanuit Resco met Reurpop werd al vroeg gelegd. Thomas Kersten, eigenaar van Resco, is iemand van het eerste uur. Thomas was betrokken bij de opstart van het festival. Van 2007 tot en met 2014 heeft Thomas in de organisatie gezeten. Binnen de organisatie was hij verantwoordelijk voor alle artiesten.

Hoewel Thomas al even niet meer in de organisatie zit, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Resco wil graag zijn steentje bijdragen aan het Reurpopfestival. Daarmee helpen zij de de continuïteit van het festival te kunnen waarborgen.

Achter elke ondernemer staat een sterke vrouw. Thomas runt Resco samen met zijn vrouw Yvette. Waar hun liefde opbloeide? Je raadt het al: op Reurpop! Daarom kon een foto samen op de Reurpopweide niet ontbreken. Thomas en Yvette, dank voor jullie steun aan ons festival!

Over Resco
Resco is een familiebedrijf dat al sinds 1984 bestaat. Dankzij deze jarenlange ervaring kan Resco in alle aspecten van gevelreiniging & -impregnering, dakreiniging & -coating en isolatie van spouwmuren, daken, wanden en kruipruimtes voorzien.

Koop nu tickets!