Nachtoele-actie komt terug op Valentijnsdag!

Jaren geleden startte Reurpop, speciaal voor fans van het festival, de Nachtoele-actie. Een nachtelijke kaartverkoop met veel gezelligheid, vermaak én mooie kortingen. Na jaren van afwezigheid wordt deze actie nieuw leven ingeblazen op Valentijnsdag! Ben jij er weer bij?

In de avond van dinsdag 14 februari scoor je tussen 22:00 uur en 00:00 uur jouw Reurpopkaarten bij Zwembad de Meene!

Kaarten worden dan aangeboden voor de prijzen van de afgelopen editie Reurpop. Dit betekent dat je voor €25 per festivaldag of €70 voor drie dagen je kaarten in huis haalt. De zondag puberkaarten (voor de leeftijd van 13 t/m 15 jaar) koop je voor €10.
Daarnaast is het ook mogelijk om alvast extra voordelig munten aan te schaffen: een strip met 25 munten kost €70. Tijdens Reurpop zullen munten iets duurder zijn, dus doe er je voordeel mee! 

Let op: tijdens de Nachtoele-actie koop je maximaal vier kaarten per festivaldag per persoon.

Online kaartverkoop start op 15 februari
De online kaartverkoop start op 15 februari om 20:00 uur. Vanaf dat moment betaal je €27,50 voor een reguliere dagkaart en €77,50 voor drie dagen. De zondag puberkaarten worden voor €12,50 per stuk verkocht.  

Vroegtijdig uitverkocht
Drie jaar geleden kwamen ruim 700 mensen af op de Nachtoele-actie, die toen op de ijsbaan plaatsvond. Mede daardoor raakten zowel de zaterdag- als zondagkaarten vroegtijdig uitverkocht. De organisatie verwacht dit jaar eenzelfde run op dagkaarten als toen.

Toegang vanaf 16 jaar op vrijdag en zaterdag
Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 16 jaar. De zondag van Reurpop is voor alle leeftijden.

Gratis toegang voor kinderen en 65-plussers op zondag 
Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar en mensen van 65 jaar of ouder gratis toegang tot Reurpop.