Reurpop wordt jaar verplaatst

Koop nu tickets!

Festival wordt verplaatst naar 4, 5 en 6 juni 2021

Lieve Reurpoppers,

Het is de moeilijkste beslissing die we in onze historie hebben moeten maken, het besluit tot het verplaatsen van Reurpop 2020. De wereld staat op zijn kop en wij vinden het niet verantwoord om onze 13e editie dit jaar door te laten gaan. De gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers is het belangrijkste dat telt. Daarbij is de druk op (lokale) overheden groot. Wij willen daarom in ieder geval onze verantwoordelijkheid nemen. Er zijn op dit moment simpelweg andere prioriteiten.

Sinds begin september zijn we als organisatie, samen met een tiental commissies, bezig met de voorbereidingen voor Reurpop 2020. Het is bijzonder spijtig om nu te moeten concluderen dat we dit jaar geen festival neer kunnen zetten. Aan de andere kant is bij ons het glas half vol. We gaan in voorbereiding op Reurpop 2021 en beloven dat we er alles aan doen om daar een geweldige editie van te maken! 

Je zult vast benieuwd zijn wat dit voor jou betekent. We hebben getracht zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven op mogelijke vragen die bij je spelen.

Ik heb al (een) kaartje(s) gekocht, wat nu?
Alle tot op heden gekochte kaarten blijven geldig voor onze volgende editie op 4, 5 en 6 juni 2021. Dit betekent dat je op vertoon van een geldig Reurpop 2020 ticket, in 2021 het festivalterrein mag betreden. Let op! Hierbij geldt dat kaarten voor vrijdag 12 juni 2020 alleen geldig zijn op vrijdag 4 juni 2021, kaarten voor zaterdag 13 juni 2020 alleen geldig zijn op zaterdag 5 juni 2021 en kaarten voor zondag 14 juni 2020 alleen geldig zijn op zondag 6 juni 2021.

Voor de mensen die hun gekochte kaart(en) willen annuleren, zullen we het geld terugstorten. Je kan per mail contact opnemen met tickets@reurpop.nl. Vermeld hierbij jouw bestelcode. Tot en met 30 april 2020 heb je de tijd om geld terug te laten storten. Geef ons voor het terugstorten de tijd. Er komt veel op ons af en we doen het allemaal vrijwillig. Het kan daarom enkele dagen duren tot je een reactie hebt.

Let wel op: we kunnen op dit moment nog niets zeggen over de kaartprijs van 2021.

Komt er een nieuwe Nachtoele-actie?
In aanloop naar Reurpop 2021 komt er geen nieuwe Nachtoele-actie.

Worden tickets voor 2021 duurder?
We kunnen niet garanderen dat de munt- en kaartprijzen in 2021 gelijk blijven. Mocht je bij de Nachtoele-actie van 6 februari 2020, of online via tickets.reurpop.nl, al wel kaarten (en munten) hebben gekocht dan kan je deze gewoon als entreebewijs (en betaalmiddel) voor Reurpop 2021 gebruiken. De online ticketshop (tickets.reurpop.nl) blijft tot nader bericht geopend.

Kan Reurpop blijven bestaan?
Reurpop wordt geraakt door dit besluit, maar met de steun van alle betrokkenen, bezoekers, artiesten, vrijwilligers en leveranciers kan Reurpop blijven bestaan. We hebben de steun meer dan ooit nodig en zijn hier dankbaar voor.

Waarom verplaatsen jullie Reurpop niet naar later dit jaar?
Dat is een enorme operatie. Elke editie vergt bijna een jaar voorbereiding. Om enkele voorbeelden te noemen: we hebben te maken met het plannen van alle toeleveranciers, zo’n 600 vrijwilligers en ruim 60 artiesten. Daarnaast willen we andere evenementen niet in de wielen rijden, mochten zij tegen die tijd wel doorgaan. Feit is dat ook dat onzeker is.

Komen de tot op heden bekend gemaakte artiesten ook op Reurpop 2021?
Dat kunnen we nog niet garanderen. We gaan in gesprek met diverse betrokken partijen. Onze insteek is om de optredens van de reeds bekend gemaakte artiesten waar mogelijk te verplaatsen naar 2021. 

Tot slot doen we een beroep op je. Neem je verantwoordelijkheid in deze moeilijke situatie. Steun mensen die het nodig hebben. Steun onze lokale ondernemers. Wees lief voor jezelf, wees lief voor elkaar. Alleen samen komen we deze moeilijke tijd door. We rekenen op je! 

Organisatie Reurpop

Koop nu tickets!